Keystone logo
Mykolas Romeris University Bachelor in Global Business and Modern Marketing
Mykolas Romeris University

Bachelor in Global Business and Modern Marketing

Vilnius, Lithuania

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

26 Jul 2024

01 Sep 2024

EUR 2,954 / per year

Di kampus

pengenalan

Pernahkah anda bermimpi untuk memulakan syarikat anda sendiri yang berjaya? Adakah anda menganggap diri anda seorang ketua pasukan semula jadi dan ingin mengasah kemahiran ini? Adakah anda pernah mahu belajar cara menggunakan data untuk membuat keputusan? Adakah anda ingin bekerja dalam persekitaran perniagaan?

Jika mana-mana soalan di atas adalah tentang anda, maka pertimbangkan dengan tegas Perniagaan Global dan Pemasaran Moden untuk pengajian sarjana muda anda. Kursus ini dibina untuk menyediakan pemimpin perniagaan global masa depan. Sepanjang 3 tahun pengajian, pensyarah kami akan menyediakan anda untuk membaca, menganalisis dan membuat kesimpulan daripada data perniagaan, yang penting untuk membuat keputusan perniagaan yang baik.

Anda akan menerima pendidikan bertaraf dunia yang membolehkan anda bekerja dalam pengurusan perniagaan dalam apa jua bidang. Ini boleh dilakukan dengan memberi anda kemahiran untuk membaca dan memahami sebarang data kewangan, pemasaran, sumber manusia dan sebagainya.

Belajar di Vilnius, hab syarikat moden dan bakal majikan anda pada masa hadapan. Jadikan pengajian perniagaan anda lebih daripada sekadar satu disiplin. Dapatkan pemahaman tentang psikologi perniagaan, pengurusan belanjawan, pemasaran digital, pengurusan projek, ekonomi dan banyak lagi. MRU mungkin universiti terbaik untuk menyediakan anda menjadi peneraju perniagaan dalam persekitaran global.

Ambil pengajian anda dalam bahasa Inggeris dan jadilah peneraju perniagaan yang benar-benar antarabangsa. Jangan lepaskan peluang untuk belajar di luar negara, di mana anda boleh meningkatkan lagi kemahiran bahasa Inggeris atau bahasa menengah anda. Untuk memanfaatkan sepenuhnya program pengajian ini, anda dikehendaki mengetahui bahasa Inggeris di peringkat B2.

Belajar di Eropah, di salah satu universiti pilihan anda dengan program pengajian Erasmus+. Selepas tamat pengajian, anda akan dianugerahkan ijazah sarjana muda anda dalam bidang pengurusan perniagaan, dan 180 mata ECTS untuk pengajian masa depan.

MRU menawarkan yuran pengajian rendah yang mampu dimiliki oleh semua calon pemimpin perniagaan. Terdapat biasiswa yang tersedia untuk ramai pelajar dan maklumat lanjut mengenainya boleh didapati di sini. Kami juga menyediakan bantuan dengan permit kediaman untuk semua pelajar antarabangsa.

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Biasiswa dan Pembiayaan

Peluang kerjaya

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan