Keystone logo
Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

pengenalan

Gunung Aloysius adalah perguruan seni dan sains yang komprehensif dan bebas dengan komitmen untuk belajar yang diarahkan pada kerjaya. Berakar dalam tradisi Katolik, Mount Aloysius College adalah salah satu daripada 17 kolej dan universiti yang ditaja oleh Mercy di Amerika Syarikat. Ia adalah ahli Persidangan untuk Pengajian Tinggi Mercy. Kampus seluas 193 ekar kami menempatkan 70+ jurusan / program dan 16 pasukan atletik NCAA.

Misi Mount Aloysius College adalah untuk memenuhi keperluan individu dan masyarakat dengan program pendidikan yang berkualiti dalam tradisi Sisters of Mercy yang Agama. Setiap pelajar diberi peluang untuk memperoleh pengetahuan dan mengembangkan nilai, sikap, dan kecekapan yang diperlukan untuk pembelajaran sepanjang hayat dalam persekitaran yang mencerminkan orientasi seni liberal dan warisan Katolik, Judeo-Kristian.

Integrasi Misi Bahagian Gunung Aloysius menggabungkan nilai inti misi dan Mercy kami ke dalam aktiviti kampus, pengalaman iman, pembelajaran di kelas, dan program kemasyarakatan. Kami menghargai pentingnya menanggapi kebimbangan masyarakat yang dikemukakan oleh Sisters of Mercy. Kami menyediakan pelajar kami untuk terlibat dengan warga masyarakat dengan tujuan yang kuat.

Sebagai sebuah Kolej Katolik yang diasaskan dan ditaja oleh Sister Sisters of Mercy, Mount Aloysius College menyediakan suasana di mana para pelajar didorong untuk mensintesis iman dengan belajar, mengembangkan kompetensi dengan belas kasihan, untuk meletakkan bakat dan hadiah untuk melayani orang lain, dan untuk mula memikul kepimpinan dalam masyarakat dunia. Dengan penekanan pada nilai keadilan, keramahan, belas kasihan, dan layanan, kurikulum teras seni liberal Kolej menyediakan asas yang diperlukan untuk kepemimpinan dan pengetahuan dan kemahiran dalam pelbagai profesi. Walaupun fokus akademik adalah yang terpenting di Gunung Aloysius, Kolej juga menganggap pertumbuhan rohani, budaya, sosial, dan peribadi sebagai elemen penting dalam perkembangan pelajar.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Cresson

    Admiral Peary Highway,7373, 16630, Cresson

    Soalan