Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

pengenalan

Pada Feliciano Sekolah Perniagaan di Montclair State University, kami didorong oleh satu matlamat: untuk mengubah pelajar hari ini menjadi pemimpin perniagaan masa depan.

Sebagai Sekolah Perniagaan pelajar, anda akan mendapat kemahiran, pengetahuan dan pengalaman yang anda perlu bersaing dengan jayanya dalam pasaran global hari ini. Program kami menawarkan satu set unik pengalaman yang direka untuk memacu kejayaan dalam pelbagai sektor awam korporat, bukan keuntungan dan.

analisis Perspektif

Anda akan terlibat dengan fakulti bertaraf dunia pemimpin pemikiran dan profesional industri, yang akan membantu anda memperoleh pemikiran analitikal, komunikasi dan kemahiran kepimpinan strategik yang merupakan asas berpanjangan kejayaan profesional.

program MBA yang ketat kami akan melonjakkan kerjaya semasa anda ke peringkat seterusnya atau menukar gear dan meneroka arah yang baru. Kami menawarkan fleksibiliti yang anda perlukan, dengan kurikulum yang membangunkan bakat dan kemahiran anda - manakala memenuhi jadual kerja anda.

Terlibat dengan Seluruh Dunia Perniagaan

pendidikan yang komprehensif anda tidak akan berakhir di dalam kelas. Anda akan dapat untuk meletakkan teori perniagaan ke dalam amalan - dan menimba pengalaman yang boleh dipasarkan dengan majikan yang berpotensi - dari program amali koop dan amali.

Melalui ceramah dan program-program yang dijadualkan secara tetap, anda akan berhubung dan mendekati pemimpin berkata perniagaan dan usahawan, rakan-rakan korporat dan rakan-rakan, dan rangkaian alumni terlibat secara aktif yang akan membuka pintu untuk anda sepanjang kerjaya anda. alumni kami adalah pemimpin dalam bidang masing-masing dan sumber berharga untuk anda sepanjang kehidupan profesional anda. Akses kepada rangkaian ini dinamik. alumni yang berdedikasi adalah sebahagian penting daripada pengalaman sekolah perniagaan.

An Agile Mindset

Apa yang membuat seorang pemimpin perniagaan? Kami fikir ia adalah keupayaan untuk menyesuaikan diri dan bertindak balas terhadap cabaran persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah.

Pusat Perkhidmatan Kerjaya kami akan membantu anda mengenal pasti dan meneroka pilihan kerjaya terbaik-fit, berhubung dengan program latihan atau mendapatkan pekerjaan sepenuh masa dalam bidang yang anda pilih.

Apabila anda menyertai sesuatu masyarakat yang pelbagai kami tangkas, pelajar pintar, anda akan membangunkan minda dan kemahiran yang anda perlukan untuk seumur hidup kejayaan peribadi dan profesional.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • USA Online

    USA Online, Amerika Syarikat

    Soalan