Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Politik dan Hubungan Antarabangsa
Marbella International University Centre

BA (Hons) Politik dan Hubungan Antarabangsa

Marbella, Sepanyol

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18,900 / per year

Di kampus

pengenalan

Anda boleh belajar ijazah antara disiplin dalam hubungan antarabangsa yang berdasarkan bidang akademik sains politik, sejarah, undang-undang dan ekonomi. Kami berhasrat untuk memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda dan memperoleh ijazah berharga yang dianugerahkan oleh University of West London.

Adakah anda tertarik dengan asal-usul kesusahan global dan potensi remedi yang diperlukan? Adakah anda memikirkan rasional di sebalik pilihan organisasi kerajaan dan antarabangsa? Kursus kami dalam politik dan hubungan antarabangsa direka untuk merungkai selok-belok ini dan banyak lagi.

Menggunakan bacaan dan wacana analisis, anda akan meningkatkan pemahaman anda tentang landskap global masa kini merentas peringkat tempatan, serantau dan global. Di samping itu, ijazah politik ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang boleh disesuaikan dalam penyelesaian masalah yang berkesan dan kebolehan untuk pemikiran bebas.

Selepas tamat pengajian, anda akan memiliki keupayaan penyelidikan pragmatik dan keluasan pengetahuan yang boleh digunakan secara berkesan merentasi pelbagai arena profesional dalam domain politik dan seterusnya.

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan