Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Pengurusan Perniagaan Antarabangsa
Marbella International University Centre

BA (Hons) Pengurusan Perniagaan Antarabangsa

Marbella, Sepanyol

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18,900 / per year

Di kampus

pengenalan

Kami membantu anda mendapatkan gambaran keseluruhan topik yang paling berkaitan dalam Perniagaan Antarabangsa. Kami membina pemahaman anda tentang cara syarikat multinasional dan strategi mereka digunakan pada pengetahuan yang baru diperoleh melalui contoh praktikal dan kes perniagaan kontemporari. Kami berhasrat untuk memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda dan memperoleh ijazah berharga yang dianugerahkan oleh University of West London.

Kami membantu anda mempelajari cara membuat keputusan berkepentingan tinggi dan membangunkan strategi perniagaan sambil mempertajam keupayaan anda untuk mempengaruhi orang lain merentas budaya, fungsi perniagaan dan hierarki. Kami berhasrat untuk memberikan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda dan memperoleh ijazah.

Kami menawarkan BA (Kepujian) dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa yang diambil daripada konsep perniagaan moden dan pengalaman profesional industri di seluruh dunia. Pasukan pendidik pakar kami dalam bidang perniagaan, ekonomi, kewangan, pemasaran, reka bentuk komunikasi dan perundingan menyediakan anda alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda dan memperoleh ijazah. Sebagai tambahan kepada pasukan kursus teras kami, beberapa pakar industri pelawat mengambil bahagian dalam kuliah tetamu sepanjang kursus.

Di MIUC, kami menyediakan anda alat teori dan praktikal untuk membangunkan kemahiran berfikir kritis dan kreatif anda dan berkembang maju dalam ekonomi global. Pensyarah kami menggunakan kepakaran mereka untuk mengajar anda teori yang berkaitan serta amalan industri, menekankan peluang yang ditawarkan oleh pendidikan tinggi yang berteraskan antarabangsaisme dan praktikal.

Program kami mempunyai struktur modular yang meliputi tiga tahun pengajian dalam perniagaan dan laluannya. Kami menawarkan modul wajib yang memberikan anda pengetahuan dan kemahiran teras yang anda perlukan, manakala modul elektif dan bahasa membolehkan anda membentuk kursus anda agar sesuai dengan minat dan aspirasi kerjaya anda.

Dalam tempoh tiga tahun akan datang, kami akan membimbing anda melalui kajian pengurusan perniagaan antarabangsa, kewangan antarabangsa dan pemasaran antarabangsa. Anda juga akan mengkaji pelbagai konteks perniagaan antarabangsa yang terletak dalam pasaran baru muncul dan ekonomi maju. Di MIUC, kami menggalakkan anda untuk mengambil pendekatan aktif terhadap pembelajaran anda, memaklumkan dan membentuk hala tuju perjalanan pembelajaran anda dan hala tuju kerjaya masa hadapan.

Untuk ijazah ini, kami akan mengajar anda cara:

  • Merangka dan melaksanakan strategi perniagaan yang berjaya.
  • Cipta peluang perniagaan dengan model perniagaan yang berskala dan mampan.
  • Membangunkan strategi HR yang memperincikan pengambilan, pengurusan prestasi, dan pembangunan tenaga kerja.
  • Urus aset tidak ketara, seperti produk, harga, penempatan dan promosi.
  • Kuatkan kedudukan perundingan anda melalui persediaan yang gigih, dengan menganalisis dan mengukur alternatif kepada perjanjian itu.
  • Terlibat dalam pengurusan proses, pengurusan rantaian bekalan dan pengurusan perhubungan pelanggan.
  • Rancang dan kawal sumber dan proses untuk mencapai matlamat tertentu sebagai sebahagian daripada usaha sementara.
  • Menguasai menterjemah metrik perniagaan kepada risikan perniagaan dengan menguruskan mekanisme kawalan untuk melaksanakan strategi. Kami komited untuk menyediakan anda dengan alatan yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda dan memperoleh ijazah.

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan