Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

pengenalan

Selamat datang ke Pusat Universiti Antarabangsa Marbella (MIUC). Kami di sini untuk memberi anda apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam profesion pilihan anda. Kursus dan kemudahan pengajaran kami direka bentuk di sekelilingnya. Pusat Universiti Antarabangsa Marbella (MIUC) ialah institusi akademik global yang menyediakan jenis pengalaman pembelajaran baharu berdasarkan kurikulum berorientasikan kerjaya dan persekitaran hidup yang unik.

Menekankan kesalinghubungan pendidikan dan industri berkualiti tinggi dalam dunia moden, Pusat Universiti berbangga dengan program sarjana muda dan pascasiswazah yang dinamik, menggabungkan pendekatan moden kepada amalan pengajaran dengan penekanan yang kuat terhadap perkhidmatan sokongan kebajikan pelajar.

Mengapa Belajar di MIUC?

Rakan kongsi akademik kami, University of West London (UWL), mengesahkan ijazah MIUC di peringkat sarjana muda dan pascasiswazah.

UWL disenaraikan sebagai:

  • Tinjauan Pelajar Kebangsaan Universiti London Nombor 1 (bukan pakar) 2023
  • Universiti London moden terbaik (bukan pakar) dalam Panduan Universiti Lengkap 2025.
  • Dalam 30% universiti teratas di seluruh negara dalam Panduan Universiti The Guardian 2024.
  • Universiti Terbaik untuk Pengalaman Pelajar dan Universiti Terbaik untuk Kualiti Pengajaran dalam Panduan Universiti The Times and Sunday Times Good 2023.
  • UWL disenaraikan dalam 100 universiti terbaik di UK untuk kualiti keseluruhan penyelidikan kami dan hampir 80% daripada penyelidikan kami dinilai sebagai terkemuka dunia (4) atau cemerlang di peringkat antarabangsa (3) dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan Kerajaan terkini (REF) penilaian.

Di MIUC, gabungan perkongsian kami dengan UWL, komuniti antarabangsa kami dan kaedah pengajaran inovatif kami akan membantu anda untuk hidup, belajar dan meneroka semasa anda belajar untuk mendapatkan ijazah UK anda.

Lokasi

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Soalan