Keystone logo
Missouri Western State University

Missouri Western State University

Missouri Western State University

pengenalan

Missouri Western State University mempunyai tradisi yang membanggakan dalam memberikan pendidikan berkualiti tinggi dan berpatutan kepada pelajar di negeri Missouri dan seterusnya. Kami adalah institusi empat tahun yang disokong oleh negara yang menyediakan pelbagai program ijazah dan menawarkan ijazah sarjana profesional, ijazah sarjana muda empat tahun, ijazah bersekutu dua tahun, program pemindahan pra-profesional dan sijil satu tahun. Universiti juga menyediakan seminar, persidangan dan bengkel yang sesuai dengan keperluan masyarakat.

Pelajar datang dari seluruh Amerika Syarikat dan lebih daripada 30 negara. Dan alumni kami tinggal dan bekerja di seluruh dunia. Sejak awal yang sederhana pada tahun 1915, Missouri Western terus memperdalam kesannya kepada masyarakat, wilayah, negara dan dunia.English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Saint Joseph

    Downs Drive,4525, 64507, Saint Joseph

    Soalan