Keystone logo
Milligan College

Milligan College

Milligan College

pengenalan

Selama lebih dari 150 tahun, Milligan telah mendidik lelaki dan wanita untuk memimpin dan berkhidmat. Komitmen kami terhadap pendidikan seni liberal yang berpusat pada Kristus telah menyebabkan Milligan menjadi institusi seni liberal yang berkembang dan disegani. Oleh kerana penekanan kami pada biasiswa, komuniti, dan iman, pelajar datang dari seluruh dunia untuk mengalami pendekatan kami yang berbeza dengan pendidikan tinggi.

Milligan menawarkan lebih daripada 100 jurusan, peringkat bawah umur, pra-profesional, dan tumpuan dalam pelbagai bidang, bersama dengan program tamat pengajian peringkat sarjana dan dewasa. Diakui secara konsisten untuk kualiti dan nilai, Milligan baru-baru ini diperingkat oleh US News and World Report sebagai salah satu universiti serantau terbaik di Selatan untuk kualiti dan nilai; dinamakan sebagai salah satu daripada 20 universiti induk terbaik di Bulanan Washington di negara ini; dan pada tahun 2016, disenaraikan sebagai universiti terbaik No. 2 di Tennessee oleh BestColleges.com.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Elizabethton

    Neth Drive,101, 37682, Elizabethton

    Soalan