Keystone logo
Middlesex University Dubai BA Menghormati Pengurusan Perniagaan (Rantaian Bekalan dan Logistik)
Middlesex University Dubai

BA Menghormati Pengurusan Perniagaan (Rantaian Bekalan dan Logistik)

Dubai, Emiriah Arab Bersatu

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jan 2025

AED 59,947 / per year

Di kampus

pengenalan

Dalam persekitaran perniagaan global hari ini, kejayaan sesebuah perniagaan semakin ditentukan oleh kepantasan dan kecekapan rantaian bekalannya. Untuk bersaing dalam pasaran global yang bergerak pantas ini, organisasi menuntut pekerja yang mempunyai pemahaman yang luas tentang cara perniagaan beroperasi dan pengetahuan pakar tentang proses rantaian bekalan.

Institut Permodelan Kewangan

Middlesex University Dubai ialah Rakan Kongsi Akademik The Financial Modeling Institute (FMI). FMI berdedikasi untuk kecemerlangan dalam Pemodelan Kewangan dan pensijilan yang diiktiraf di peringkat global serta menjalankan peperiksaan pemodelan kewangan yang ketat yang benar-benar menguji kecekapan kemahiran pemodelan kewangan calon.

Pelajar Middlesex University Dubai boleh mendapat manfaat daripada diskaun 40% untuk pensijilan Tahap 1: Pemodel Kewangan Lanjutan (AFM). Pelajar berpeluang menghadiri acara rangkaian dan webinar.

Pensijilan FMI ialah pintu masuk untuk menjadi ahli rangkaian global pemimpin pemodelan kewangan yang telah menunjukkan penguasaan kepakaran pemodelan kewangan dunia sebenar dan gunaan. Pensijilan FMI sesuai untuk semua kewangan, perakaunan, pelaburan, insurans dan profesional perniagaan lain.

Kurikulum

Kemasukan

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan