Keystone logo
Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

Mid-Atlantic Christian University

pengenalan

Mid-Atlantic Christian University adalah institusi pendidikan tinggi Kristian yang misinya memberi impak kepada dunia dengan mengubah orang biasa menjadi pemimpin Kristian yang luar biasa.

Mid-Atlantic Christian University difokuskan untuk mempersiapkan pelajar untuk menjalani kehidupan dengan tujuan dan makna yang memuliakan Tuhan. Di Mid-Atlantic Christian University , anda akan menemui komuniti beriman dalam suasana keilmuan. Misi kami adalah untuk mengubah orang biasa menjadi pemimpin Kristian yang luar biasa. Kami berusaha untuk mengembangkan lelaki dan wanita dengan nilai, pengetahuan, dan kemahiran untuk mempengaruhi dunia. Sekiranya anda mencari universiti di mana anda akan mendapat akademik, sosial, dan rohani, Mid-Atlantic Christian University adalah untuk anda!

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Elizabeth City

    North Poindexter Street,715, 27909, Elizabeth City

    Soalan