Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1956 sebagai kolej seni liberal, Universiti Methodist kini melayani kira-kira 2,000 pelajar dari hampir 50 negara. Universiti Methodist memberi tumpuan kepada pengalaman berkualiti tinggi yang memupuk nilai moral dan membuat keputusan beretika untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya dan usaha.

Persekitaran pembelajaran dalam talian menawarkan pengajaran berkualiti yang sama seperti kursus secara peribadi. Semua perkhidmatan sokongan akademik tersedia untuk pelajar dalam talian, memberikan mereka bantuan peribadi yang diperlukan untuk berkembang maju. Sebagai contoh, pelajar boleh mengakses pusat tunjuk ajar dan pusat penulisan sekolah untuk menerima maklum balas tentang kerja mereka. Perkhidmatan sokongan tersebut digabungkan dengan ahli fakulti yang berdedikasi untuk menghasilkan persekitaran yang penuh penyayang dan mesra untuk semua pelajar.

Methodist University ialah sekolah Yellow Ribbon, yang diakreditasi oleh Southern Association of Colleges and Schools (SACS) dan The Reeves School of Business diakreditasi oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP). Sembilan puluh tujuh peratus pelajar layak mendapat bantuan kewangan. Dan terima kasih kepada beberapa tarikh mula dan pilihan sambilan dan sepenuh masa untuk banyak program, fleksibiliti diberikan kepada pelajar untuk memajukan pendidikan mereka sambil mengimbangi komitmen kerja dan peribadi.

Dengan pelbagai program dalam talian yang fleksibel dan berkualiti tinggi, Universiti Methodist boleh membantu anda memulakan atau memajukan kerjaya anda. Alami pengalaman pendidikan tersendiri yang menggalakkan pertumbuhan profesional dan peribadi.

Lokasi

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Soalan