Keystone logo
Methodist University

Methodist University

Methodist University

pengenalan

Methodist University akan terlibat dalam budaya cemerlang untuk memberikan pengalaman pendidikan transformatif dengan mengintegrasikan asas seni liberal kami dan warisan rohani dan moral dengan program berpusatkan pelajar yang inovatif untuk menghasilkan graduan yang berjaya yang berdedikasi untuk pencapaian dan komited untuk memberikan sumbangan positif kepada masyarakat global.

Methodist University , yang secara historis disokong oleh North Carolina Annual Conference of the United Methodist Church, berhutang kepada asal usul dan nilai-nilai hidup dan ajaran Yesus Kristus. Universiti komited untuk semangat ekumenis, menghormati kepelbagaian, dan mengiktiraf martabat dan nilai semua manusia. Program Universiti didasarkan pada keyakinan bahawa seseorang yang berpendidikan bebas peka terhadap keperluan dan hak orang lain. Methodist University menegaskan pentingnya nilai intelektual dan prinsip etika seperti kebenaran, kebajikan, keadilan, dan cinta. Komuniti Universiti berusaha untuk mengembangkan keseluruhan orang yang akan memberikan sumbangan yang besar dan kreatif terhadap profesion dan kehidupan sivik. Oleh itu, Methodist University menyediakan peluang untuk pertumbuhan rohani, akademik, dan sosial, sehingga pelajar dapat memperoleh akal budi yang tercerahkan dan semangat yang bertanggungjawab dan kehausan untuk pengetahuan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Soalan