Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

pengenalan

Maryville College terletak di Maryville, Tenn., Di antara Taman Nasional Great Smoky Mountains dan Knoxville, bandar ketiga terbesar di negeri ini. Terkenal kerana menawarkan pengalaman yang ketat dan sangat peribadi kepada pelajarnya, Maryville College adalah institusi pengajian tinggi peringkat nasional yang berjaya menyertai seni liberal dan persiapan profesional dengan bekerjasama dengan yang lain. Ditubuhkan pada tahun 1819, Maryville adalah kolej tertua ke-12 di Selatan dan mengekalkan hubungan dengan Presbyterian Church (USA). Jumlah pendaftaran untuk semester musim gugur 2016 adalah 1,198.

Maryville College menyediakan pelajar untuk kehidupan kewarganegaraan dan kepimpinan kerana kita mencabar setiap orang untuk mencari kebenaran, mengembangkan kebijaksanaan, bekerja untuk keadilan dan mendedikasikan kehidupan kreativiti dan perkhidmatan kepada orang-orang di dunia.

Maryville College adalah sarjana muda, seni liberal, komuniti kediaman iman dan pembelajaran yang berakar pada tradisi Presbyterian / Reformed yang melayani pelajar dari semua peringkat umur dan latar belakang.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Soalan