Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

pengenalan

Martin Methodist College adalah seni liberal, Kolej empat tahun yang berkaitan dengan Tennessee Conference of The United Methodist Church.

Dengan kampus bersejarah yang terletak di Pulaski, Tennessee, di bukit-bukit yang indah di selatan Tennessee Tengah, Martin Methodist College terletak di Nashville (70 batu ke utara) dan Huntsville, Alabama (40 batu ke selatan).

Martin Methodist menawarkan pelbagai program sijil, diploma, dan ijazah. Program kami menyediakan latihan dalam bidang akademik, vokasional, dan teknikal dan berkisar dari literasi asas hingga ijazah universiti. Setiap ijazah, diploma, atau sijil telah menetapkan kriteria yang mesti dipenuhi dengan standard yang boleh diterima.

Anda akan belajar dari ahli fakulti penyayang yang telah menerima latihan mereka di universiti seperti Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, Mississippi State, Texas, dan Rochester. Kami mengekalkan kelas kami agar anda dan profesor anda dapat mengenali antara satu sama lain. Kami menawarkan lebih daripada 30 program pengajian akademik yang membawa kepada Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Sains, Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, dan Sarjana Muda Sains dalam peringkat kejururawatan. Program akademik kami ditawarkan melalui perniagaan, pendidikan, kemanusiaan, matematik dan sains, kejururawatan, dan sains sosial.

Martin Methodist College diakreditasi oleh Persatuan Selatan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej untuk menganugerahkan ijazah bersekutu, ijazah sarjana muda, dan ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan.

Lokasi

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Soalan