Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

pengenalan

Presiden ke-16 yang dikasihi negara kita, Abraham Lincoln, berasal dari negara jiran Kentucky. Tetapi anda mungkin tidak tahu bahawa dia membayangkan "universiti yang hebat untuk penduduk kawasan ini" di sini di Cumberland Gap. Seratus empat puluh tahun kemudian, Lincoln Memorial University adalah pewaris visi itu, dan kami sangat berbangga untuk memakai namanya dan menerima warisannya.

Terletak di banjaran Gunung Appalachian yang bersih, kampus utama LMU di Harrogate, Tennessee, adalah indah dan bersejarah. Kira-kira 55 batu di utara Knoxville, Tennessee, kami bersedia untuk menawarkan pendidikan seni liberal. Kampus utama yang penuh dengan aktiviti untuk pelajar kediaman dan 11 tapak lanjutan di kawasan sekitar, LMU menyediakan pengalaman pendidikan yang sesuai dengan kehidupan anda. Dengan lebih 30 jurusan akademik yang terdiri daripada perakaunan hingga biologi hidupan liar dan perikanan, kejayaan adalah dalam jangkauan anda.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Soalan