Keystone logo
Lees-McRae College

Lees-McRae College

Lees-McRae College

pengenalan

Lees-McRae College

Mengenai Lees-McRae

Kami mempunyai satu misi. Lees-McRae mendidik dan memberi inspirasi kepada pelajar untuk mendekati kehidupan dan kerja dari perspektif yang kreatif, kerjasama, dan kritikal dalam persediaan untuk pelbagai kerjaya dan persekitaran. Melalui cita-cita yang sama, kita terus memberi tumpuan untuk keperluan semua pelajar kediaman di kampus utama dan ijazah siap melalui program-program dalam talian kami. Ada yang atlet, ada yang dalam program kepujian ini, dan ada yang bekerja ketika dalam perjalanan pulang ke sekolah. Tidak kira di mana anda berada dan di mana anda mahu pergi, fakulti pakar kami dan kakitangan yang komited akan membantu anda sampai ke sana.

Menemui tujuan anda.

nilai Lees McRae

Nilai

Kami dipandu oleh prinsip-prinsip yang sama. Ahli-ahli Lees-McRae keluarga pelajar, fakulti, kakitangan, alumni-melambangkan ini nilai-nilai bersama:

 • Mengejar sepanjang hayat pengetahuan adalah di tengah-tengah segala yang kita lakukan.
 • Kami tidak pernah berganjak daripada keutamaan kami dan dengan berbuat demikian kekal berpusatkan pelajar.
 • Dengan bersikap terbuka dan telus dengan integriti, kita "melakukan apa yang kita katakan dan mengatakan apa yang kita lakukan."
 • Peluang untuk menambah baik dan lebih baik diri sendiri boleh didapati untuk semua orang.
 • Kami mendengar kepada orang lain dan mengamalkan komunikasi hormat.
 • tanggungjawab kewangan memerlukan kesederhanaan dan "hidup mengikut kemampuan kita."
 • Kami bekerja bersama-sama dan berusaha untuk kerjasama untuk mencapai matlamat bersama.
 • Persekitaran semula jadi dan kedudukan penduduk-manusia dan haiwan yang sesuai untuk pemuliharaan.
kepimpinan Lees McRae

Lees-McRae Presiden Barry M. Buxton bercakap dengan pelajar-pelajar di luar Rock House bersejarah

Sejarah: Lees-McRae telah menyediakan pendidikan bunyi melalui moto, "Dalam Mountains, Daripada Mountains, Untuk Mountains" untuk lebih daripada satu abad.

Akreditasi

Lees-McRae College diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej kepada darjah sarjana muda anugerah. Menghubungi Suruhanjaya di Kolej pada 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4.097 atau hubungi 404-679-4500 untuk soalan mengenai akreditasi Lees-McRae College.

Menemui tujuan anda.

Tidak kira di mana anda berada dan di mana anda mahu pergi, fakulti pakar kami dan kakitangan yang berdedikasi akan membantu anda sampai ke sana.

tujuan Lees McRae

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Banner Elk

  191 Main St W, Banner Elk, NC 28604, , Banner Elk

Soalan