Keystone logo
Langston University

Langston University

Langston University

pengenalan

Selamat Datang di Sekolah Perniagaan Langston University . Kami diakreditasi secara nasional oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP) dan komited untuk menjadikan pengalaman anda di Langston menyenangkan dan bermanfaat untuk kerjaya masa depan anda. Misi School of Business adalah untuk memberi pendedahan langsung kepada pelajar mengenai amalan dan teori perniagaan yang akan melengkapkan mereka dengan kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam dunia perniagaan.

Sekolah ini memberi pelajar jangkaan etika dan tingkah laku profesional yang jelas melalui kurikulum yang mendedahkan pelajar kepada aplikasi dunia nyata yang bermakna. Pelajar di Sekolah Perniagaan mempunyai beberapa pilihan ijazah, termasuk: Perakaunan, Pentadbiran Perniagaan, Sains Komputer dan Sarjana Pengajian Keusahawanan.

School of Business juga menawarkan pilihan untuk menamatkan ijazah dalam talian kepada pelajar yang telah menyelesaikan 60 jam. Saya mendorong anda untuk memanfaatkan banyak sumber yang ditawarkan Langston University kepada anda. Saya yakin bahawa tahun-tahun anda di School of Business akan bermanfaat.

Lokasi

  • Langston

    Sammy Davis Junior Drive,701, 73050, Langston

    Soalan