Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School

pengenalan

Terletak di tengah-tengah Hollywood, The Los Angeles Film School telah berkhidmat kepada masyarakat dan para pelajarnya sejak tahun 1999. Institusi yang diluluskan oleh VA ini menawarkan ijazah Sarjana Muda Sains yang berpotensi kerjaya dalam Filem Digital, Filem, Reka Bentuk Grafik, Perniagaan Hiburan dan Animasi ; serta ijazah Associate of Science dalam Pengeluaran Muzik, Pengeluaran Audio dan Filem . Kemudahannya termasuk Bangunan RCA yang bersejarah, di 6363 Sunset Boulevard, dan sekolah itu menawarkan akses pelajar kepada peralatan yang sama yang digunakan oleh profesional industri. Wartawan Hollywood menamakan The Los Angeles Film School salah satu pusat pembelajaran swasta yang terbaik di negara ini. Fakulti profesional hiburan di The Los Angeles Film School telah memperoleh kredit pada beberapa gambar gerakan utama, permainan video dan album. Graduan sekolah telah bekerja pada projek nominasi GRAMMY® dan Oscar® yang dianugerahkan. Alumni telah menerima anugerah di festival filem di seluruh dunia dan merekayasa album multi-platinum. "Kami tidak melampau apa-apa kecuali kebanggaan ketika bercakap mengenai graduan kami. Banyak penghargaan dan pencapaian mereka adalah hasil kerja keras dan dedikasi pelajar kami," kata Diana Derycz-Kessler, Presiden, dan Ketua Pegawai Eksekutif The Los Angeles Film School . Untuk maklumat lanjut mengenai The Los Angeles Film School , sila layari: www.lafilm.edu atau hubungi 323.860.0789. Sekolah Filem Los Angeles "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Sekolah Filem Los Angeles "/>

SEJARAH KITA

Pada musim bunga tahun 1999, sekumpulan profesional Hollywood menubuhkan The Los Angeles Film School . Matlamat mereka adalah untuk menubuhkan sebuah institusi di mana veteran industri dapat berkongsi pengetahuan tentang pengeluaran filem dengan generasi baru pembuat filem. alt = "Sekolah Filem Los Angeles meluaskan tawarannya pada tahun 2004 dengan penambahan program sijil kejuruteraan rekod kejuruteraan Rekod Sekolah Los Angeles. Hari ini, sekolah menawarkan ijazah bersekutu dan sarjana muda dalam pelbagai disiplin merentas industri hiburan dan media, termasuk animasi, permainan , perniagaan hiburan, filem, pengeluaran muzik dan seni rakaman.

MISI KITA

Misi Sekolah Filem Los Angeles adalah untuk memberi inspirasi kepada pelajar dengan kaedah pendidikan inventif yang menumpukan persiapan untuk peluang kerjaya dalam industri hiburan. Kami melakukan ini dengan kurikulum yang mengintegrasikan pengetahuan teknikal dengan penerokaan artistik dan kreativiti, yang diajarkan oleh kakitangan profesional industri. Pendidikan kami disampaikan melalui kaedah pengajaran reflektif dan pembelajaran secara langsung di tengah-tengah Hollywood, modal hiburan dunia. Program kami direka untuk menanamkan bakat yang bercita-cita dalam amalan industri dan teknologi terkini, membolehkan mereka untuk menemui suara masing-masing melalui kerjasama dan merealisasikan matlamat kerjaya mereka dalam industri hiburan.

KAMPUS KAMI

Kampus kini menduduki lebih dari 250,000 kaki persegi ruang di tengah-tengah Hollywood, California dengan kemudahan pengajaran yang terletak di bangunan RCA bersejarah (6363 Sunset Boulevard), ikon Ivar Theatre (1605 Ivar Avenue), studio rakaman kualiti profesional di Los Sekolah Rakaman Angeles (6690 Sunset Boulevard), dan ibu pejabat utama di 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Lokasi

  • Los Angeles

    The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood, 90028, Los Angeles

Soalan