Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

pengenalan

Los Angeles College of Music (LACM) menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin dalam muzik dan menawarkan Ijazah Sarjana Muda dan Syarikat Bersekutu dan program Diploma Prestasi Music, Music Production, menggubah lagu, Mengarang Media Visual dan Muzik. Terletak di tengah-tengah muzik dan hiburan industri, fakulti itu terdiri daripada profesional muzik terkemuka semasa dengan semangat untuk memberi inspirasi kepada generasi akan datang. Kolej ini menawarkan sejumlah besar keadaan bermain dunia sebenar dengan pemuzik profesional, bukan sahaja rakan-rakan, menjadikannya salah sebuah sekolah muzik atas hari ini. Badan pelajar terdiri daripada pelajar yang berbakat dari seluruh dunia yang bekerjasama bersama-sama dalam persekitaran yang intim dan sokongan untuk belajar untuk membuat, rekod, melaksanakan dan pasaran muzik pecah tanah dalam industri muzik yang kompetitif hari ini.

(Dahulu dikenali sebagai LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM diiktiraf oleh Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik (NASM).

LA College of Music baru-baru ini telah dinamakan sebagai salah satu daripada "The 20 Best Muzik Conservatories di Amerika Syarikat" oleh TheBestSchools.org. The laman web ranking LACM disenaraikan sebagai nombor 16, di atas Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatory of Music and Musicians Institute. Program muzik kontemporari disenaraikan di kedudukan itu, LACM kedudukan # 1 di Pantai Barat.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Pasadena

    Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

Soalan