Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

pengenalan

Keuka College ditubuhkan pada tahun 1890 dan terletak di tepi Keuka Lake dalam Finger Lakes rantau New York negeri. Keuka College ialah peribadi, sarjana muda dan siswazah, kolej kediaman yang menawarkan program ijazah sarjana muda dan sarjana di kampus dan melalui Kajian yang Pemacuan untuk Program Dewasa dan program antarabangsa di China dan Vietnam.

Tidak kira apa ijazah atau lokasi, graduan Kolej Keuka berbangga penting, pengalaman dunia sebenar yang mengesankan majikan dan sekolah-sekolah siswazah.

Dan itu kerana pembelajaran melalui pengalaman ini telah lama menjadi asas pengalaman Keuka College. Beberapa yang sangat dihormati, sumber-sumber negara telah memuji pengalaman Keuka College, termasuk media cetak (US News & World Report, The New York Times, Washington Bulanan), asas-asas pendidikan (Carnegie Foundation untuk Kemajuan Pengajaran), dan juga White House (Perkhidmatan Pengajian Tinggi Komuniti Presiden Honor Roll).

Di tengah-tengah komitmen Keuka College untuk sentuhan pengalaman pembelajaran adalah Tempoh Field, program latihan yang diperlukan untuk pelajar ijazah kampus rumah kami. Setiap tahun, mereka meraih 140 jam pengalaman hands-on dengan melaksanakan apa yang mereka belajar di dalam kelas. Pelajar boleh memilih untuk melanjutkan Tempoh Field antarabangsa dengan rakan kongsi universiti Kolej atau di atas mereka sendiri.

Keuka College menawarkan 34 program ijazah sarjana muda di kampus asalnya, banyak dengan kepekatan khusus; 27 kanak-kanak; dan sendiri direka jurusan. Keuka College juga menawarkan program ijazah tujuh sarjana dan program pra-profesional dalam bidang pergigian, undang-undang, perubatan, perubatan veterinar, optometri, farmasi, dan terapi fizikal.

Khidmat masyarakat telah menjadi sebahagian daripada pengalaman Keuka College sejak ia ditubuhkan dan hari ini, semua kelab-kelab 40-plus di kampus utama dikehendaki menjalankan sekurang-kurangnya satu projek khidmat masyarakat setiap semester. Keuka College menawarkan 17 sukan antar perguruan dan pelbagai sukan antara dinding di kampus rumahnya.

Melalui Kajian yang Pemacuan untuk Program Dewasa (ASAP), Kolej menawarkan program selesai ijazah sarjana muda dalam pengurusan organisasi, sistem keadilan jenayah, kerja sosial, dan kejururawatan, serta ijazah sarjana dalam pengurusan, pentadbiran keadilan jenayah dan asuhan di lokasi-lokasi di sekitar New York. Kolej ini juga meliputi peluang pendidikan melalui Internet melalui Pejabat Wertman iaitu Pendidikan Jarak Jauh.

Keuka College juga pemain pendidikan yang utama di Lingkaran Pasifik, dengan 2,680 pelajar Cina mengikuti rancangan Ijazah Keuka College di empat universiti rakan kongsi, salah satu daripada pendaftaran terbesar mana-mana kolej Amerika Syarikat yang beroperasi di negara ini. Satu lagi 505 pelajar Vietnam lakukan begitu juga di dua universiti di Vietnam. Lebih daripada 110 pelajar antarabangsa belajar di kampus utama.

Nilai-nilai kita

• Integriti. Pada Keuka College, berkelakuan secara beretika dan berintegriti bermakna jujur, menepati janji, dan menghormati harta dan kepentingan orang lain. Integriti peribadi dan profesional kami petunjuk kepada tindakan masyarakat kolej kami, menyokong pembangunan watak, kesihatan, dan kerohanian pelajar-pelajar kita, dan menjadikan kita sebuah masyarakat yang lebih awam. Keuka College membangun ketulusan dan etika dalam diri murid melalui kurikulum dan oleh model konsisten sikap jujur ​​dan berterus terang oleh fakulti, kakitangan, pentadbiran, dan alumni.

• Kecemerlangan akademik. Pada Keuka College, kecemerlangan akademik adalah penting kepada misi pendidikan kolej, dan harapan yang tinggi ditetapkan untuk pelajar dan fakulti sama. Kita menghargai pencapaian intelektual dan biasiswa, menggunakan amalan pendidikan yang inovatif dan menarik untuk membangunkan orang-galanya, dan menekankan penanaman kemahiran berfikir secara kritis dan kasih pembelajaran. Kecemerlangan akademik bukan semata-mata satu fungsi kebolehan intelektual pelajar kolej itu, tetapi adalah sangat bergantung kepada kualiti dan ketegasan dalam proses pengajaran / pembelajaran.

• Pelajar-centeredness. Pada Keuka College, kami menyediakan pengalaman pembelajaran holistik memupuk pertumbuhan intelektual dan peribadi setiap pelajar. Pelajar, guru, kakitangan dan alumni terlibat dengan cara yang menghubungkan proses pembelajaran kepada dunia di luar kolej. Melalui program-program akademik, perkongsian bersama dan pengalaman pembelajaran melalui pengalaman, pelajar Kolej Keuka meluaskan kemahiran dan perspektif kerjaya, tanggungjawab peribadi, kesihatan, dan penglibatan sivik mereka.

• Kepelbagaian. Pada Keuka College, kita mengakui, hormat, dan meraikan perbezaan kita. Komuniti kami terdiri daripada banyak identiti, setiap yang memberikan perspektif yang dihargai. Kami memupuk persekitaran yang inklusif di mana kita sengaja bekerja ke arah memahami, menghormati, dan menghargai kepelbagaian. Dengan berbuat demikian, kita bergerak di luar toleransi kepada persefahaman dan saling menghormati.

• Perspektif Global. Pada Keuka College, mempunyai perspektif global bermakna menjadi berfikiran terbuka apabila bekerja dengan orang yang berasal dari geografi yang pelbagai dan warisan budaya - belajar dari mereka, dan mereka daripada kami. Dalam usaha untuk menyediakan pelajar untuk dunia abad ke-21, kami menyediakan mereka dengan peluang-peluang untuk belajar dan berinteraksi dengan budaya lain, bangsa-bangsa dan perspektif. Pendedahan pelajar berlaku dalam banyak cara - di dalam bilik darjah melalui program-program tempatan dan antarabangsa kami akademik dan kurikulum, dan di luar bilik darjah melalui pelbagai peluang untuk berinteraksi dengan orang daripada pelbagai latar belakang dan pengalaman.

• Pengawasan. Pada Keuka College, kami komited dalam menjamin dan membina legasi kami untuk generasi akan datang dan untuk memupuk rasa tanggungjawab dan komitmen untuk kolej. Pengawasan aktif adalah satu tanggungjawab etika dan institusi yang merangkumi hati, penggunaan berhemat dan pengurusan sumber kami, termasuk orang-orang kita, pegangan kewangan, sumber asli, dan aset modal. Kolej dan bahan-bahannya mempunyai kewajipan moral dan kewangan untuk menggunakan sumber kami banyak dan pelbagai dengan cara yang berkesan, cekap, dan mampan.

• Kewarganegaraan. Pada Keuka College, kami percaya kewarganegaraan merangkumi aspek kepimpinan, perkhidmatan, dan tanggungjawab sosial. Semua ahli-ahli komuniti Keuka College berusaha untuk menjadi pemimpin yang baik dan rakyat yang boleh diteladani. Pemimpin yang berkesan dan rakyat mempamerkan ciri-ciri umum kebijaksanaan, keazaman, penglihatan, kecerdasan emosi, empati dan tanggungjawab sosial. Kami secara aktif model kualiti ini dan menjadi mentor kepada pembangunan mereka, sekali gus menunjukkan dan menggalakkan kewarganegaraan teladan - tempatan, kebangsaan dan global.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Soalan