Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

pengenalan

Kean University adalah Kean University Negeri yang diiktiraf di New Jersey dan merupakan rumah kepada Kolej Sarjana Nathan Weiss. Universiti terletak hanya beberapa batu dari New York City. Kean adalah universiti metropolitan, komprehensif, interaktif yang menyediakan pendidikan bertaraf dunia kepada kira-kira 2,500 pelajarnya. Ia adalah kampus yang khusus untuk mengejar kecemerlangan pendidikan tinggi. Universiti ini menyokong persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar yang memupuk perkembangan keseluruhan pelajar untuk memberi khidmat kerjaya, pembelajaran sepanjang hayat, dan memenuhi kehidupan dalam masyarakat global. Ia mengekalkan komitmen untuk kecemerlangan dan ekuiti dalam pendaftaran, arahan, dan pentadbiran.

Di dunia yang semakin kompleks, pelbagai dan teknologi, profesional dan pelajar kini sedang berusaha untuk meningkatkan kemahiran mereka, memulakan kerjaya yang baru dan memberi ganjaran, atau hanya memajukan organisasi mereka sekarang. Orang lain berusaha untuk melindungi diri mereka dari ekonomi yang sukar, menjamin keselamatan pekerjaan mereka, atau menjaga masa depan yang selamat untuk keluarga mereka. Tetapi satu malar masih kekal - kuasa pendidikan bertaraf dunia.

Kolej Siswa menawarkan pelbagai program peringkat tinggi, lengkap, peringkat diploma, termasuk ijazah kedoktoran, diploma profesional, ijazah sarjana, pensijilan, dan program bukan sarjana. Keluasan besar pilihan ini meliputi: pendidikan, perniagaan, pentadbiran awam, sains alam, penerapan, dan sains kesihatan, kemanusiaan, sains sosial, dan seni.

Di sini, ijazah tidak diperolehi di atas kertas. Ia dicapai melalui pembelajaran secara langsung, menyediakan pelajar dengan pengalaman dunia nyata yang diperlukan untuk memulakan karier mereka pada hari mereka lulus. Ringkasnya, pelajar Kean belajar dengan melakukan.

Untuk maklumat lanjut, lawati grad. Kean .edu atau hubungi kami di (908) 737-4723.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • New York

    Kean University Nathan Weiss Graduate College Office of Graduate Admissions 1000 Morris Avenue Union, NJ, 07083

    Soalan