Keystone logo
KdG University of Applied Sciences and Arts Pengurusan Perniagaan Antarabangsa - Perniagaan Global
KdG University of Applied Sciences and Arts

Pengurusan Perniagaan Antarabangsa - Perniagaan Global

Antwerp, Belgium

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7,103 / per year *

Di kampus

* untuk bukan warga EEA - €1092.10 untuk warga EEA

Sesi maklumat dalam talian

pengenalan

Lulus sebagai sarjana muda Pengurusan Perniagaan Antarabangsa dan bersedia untuk memulakan kerjaya menarik yang merentasi sempadan.

Perniagaan Global ialah pengkhususan sarjana muda profesional Pengurusan Perniagaan Antarabangsa. Inilah yang diharapkan:

Dua tahun pertama anda menawarkan kajian meluas tentang perniagaan global - perdagangan, logistik, ekonomi, kewangan, undang-undang, perakaunan, pemasaran, pengurusan dan kemampanan.

Amalan adalah kunci. Jurulatih pakar kami melatih anda untuk menggunakan pengetahuan teori anda dalam satu siri latihan praktikal. Yakin bahawa anda boleh membawa produk ke pasaran? Kemudian, uji pengetahuan anda dalam simulasi Makmal Perniagaan kami.

Menguasai prinsip kerja berpasukan silang budaya? Hebat! Dapatkan untuk mempamerkan set kemahiran ini pada tahun kedua semasa anda bersedia untuk perjalanan penyelidikan perniagaan anda ke luar negara.

Seperti perdagangan global, kami sangat mementingkan kemahiran manusia. Latihan kami membantu anda mengembangkan kecekapan dalam komunikasi untuk merentasi sempadan.

Menjelang tahun akhir anda, anda akan mempunyai pemahaman yang kukuh tentang selok-belok perniagaan antarabangsa. Anda memilih subjek elektif anda, melengkapkan tesis anda, dan menikmati pengalaman di tempat kerja melalui program latihan antarabangsa kami selama tiga bulan. Anda juga boleh memilih pertukaran pengajian di salah satu universiti rakan kongsi kami di luar negara.

Keperluan

  • Kursus ini diajar dalam bahasa Inggeris jadi penguasaan yang baik dalam bahasa Inggeris diperlukan.
  • Anda memegang sijil pendidikan menengah yang memberikan akses kepada program ijazah pendidikan tinggi yang setanding di negara yang telah diberikan.
  • Pelajar yang bermotivasi tinggi, berfikiran terbuka dan bermatlamat.
  • Program kami memerlukan rasa ingin tahu, kemahuan yang kuat untuk menggunakan semua bakat anda, kesediaan untuk meneroka, belajar dan beraksi dalam pasukan antarabangsa.

Dan selepas anda menamatkan pengajian?

Memandangkan anda akan belajar di kalangan pelajar dari seluruh dunia, kerjaya anda boleh bermula di mana-mana sahaja. Kajian ini adalah mengenai kandungan, tetapi terletak dalam perspektif dan persekitaran antarabangsa. Sebagai seorang profesional, anda boleh menjadi tokoh penting dalam persekitaran antarabangsa – mana-mana tempat di dunia boleh dilakukan – atau mengukuhkan perniagaan tempatan di negara asal anda.

Belajar @ KdG adalah tentang meneroka…

Pelajar Ideal

Kemasukan

Kedudukan

Hasil Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Chat with students

Soalan