Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

pengenalan

Selamat Datang di Karelia University Of Applied Sciences

Laluan menuju masa depan yang hebat diturap dengan kemahiran dan kepakaran. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) berbangga menjadi sebahagian daripada pembangunan ini dengan melatih profesional mahir. Karelia UAS ialah organisasi pelbagai disiplin, berhubung secara meluas, antarabangsa dan inovatif yang menawarkan pendidikan yang menjurus kepada ijazah sarjana muda dan sarjana. Karelia UAS beroperasi dalam tujuh bidang pengajian yang menawarkan 22 program di mana lima daripadanya adalah pengajian peringkat sarjana. Bidang kajian ialah penjagaan kesihatan dan kajian sosial, perniagaan, kejuruteraan, perhutanan, media, dan pengurusan hospitaliti. Karelia UAS beroperasi di dua kampus yang berdekatan dengan pusat bandar Joensuu di paling timur Finland.

Karelia UAS adalah pengendali yang signifikan dan terkenal dalam bidang pendidikan dan memainkan peranan penting dalam kegiatan pembangunan dan penyelidikan wilayah, pengembangan, dan inovasi (RDI). Karelia UAS beroperasi secara aktif dalam pelbagai rangkaian nasional dan antarabangsa. Rangkaian rakan antarabangsa merangkumi banyak negara Asia, Afrika, Eropah, dan Amerika Utara dan Selatan. China adalah salah satu negara rakan kongsi utama di mana kerjasama pendidikan dikembangkan secara aktif dan sistematik dengan kerjasama rakan kongsi.

Kami menawarkan keadaan yang sangat baik untuk pelajar berorientasikan antarabangsa yang berusaha bersama kami untuk menjadi pakar masa depan. Di Karelia University Of Applied Sciences , semua pelajar bekerjasama dengan syarikat tempatan dan institusi pendidikan lain dalam projek penyelidikan dan pembangunan yang menarik. Setiap pelajar membina landasan yang kukuh dalam bidang mereka sepanjang pengajian mereka. Kurikulum disesuaikan dengan kehendak dan keperluan setiap pelajar dan ditambah melalui hubungan rapat dengan bakal majikan. Ijazah dari Karelia University Of Applied Sciences akan memberikan kemahiran profesional yang diperlukan untuk masa depan yang memuaskan.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Dunia Cerah Kita

 • Pelajar: 3867
 • Kakitangan: 303
 • Ijazah yang dianugerahkan: 742
 • Tahap kepuasan pelajar: 81%

Pelajar Antarabangsa Dunia Cerah Kami

 • Pelajar ijazah antarabangsa:
 • Pertukaran pelajar / tahun: 150 keluar, 120 masuk

Kampus Karelia UAS

Kampus Universiti Sains Gunaan Karelia beroperasi di dua lokasi di Joensuu. Kampus adalah persekitaran pembelajaran dan pembangunan pelbagai bidang yang memungkinkan kemungkinan belajar merentasi sempadan program ijazah yang berbeza.

Di Wärtsilä Campus Perniagaan Antarabangsa, Ekonomi Perniagaan, Pelancongan, Perhutanan, dan Kejuruteraan pelajar berusaha untuk masa depan profesional mereka. Di Tikkarinne Campus, pelajar Kejururawatan, Fisioterapi, Perkhidmatan Sosial, Sosial, dan Kesihatan membina kerjaya mereka. Tikkarinne terletak berhampiran dengan hospital kota di Niinivaara.

Kampus berdekatan antara satu sama lain dan mudah dicapai dengan berjalan kaki atau berbasikal. Di kampus kami, anda akan menikmati persekitaran pembelajaran yang santai dan hangat serta menjadi sebahagian daripada komuniti yang menyokong kami. Anda boleh mengakses kampus kami dengan mudah dari semua bahagian bandar dengan basikal dan bas.

Kampus kami moden; akses internet tanpa wayar serta kemudahan kerja berkumpulan dan pengkomputeran membolehkan anda belajar dengan cekap. Kemudahan kampus kami menawarkan tempat yang serba boleh untuk pengajian bebas. Keselamatan pelajar juga menjadi keutamaan kami: Sistem keselamatan beroperasi sepanjang masa dan cukup fleksibel untuk membolehkan pelajar bekerja di premis kampus pada jam 9 malam.

Perpustakaan ini terletak di Kampus Tikkarinne dengan makmal komputer, bilik belajar yang sunyi, meja belajar, dan bilik kerja berkumpulan. Koleksi perpustakaan terdiri daripada buku, tesis, surat khabar, dan jurnal, baik yang bercetak maupun elektronik. Pustakawan kami menyokong pelajar dalam membuat carian dan pinjaman.

Restoran Campus menyediakan sarapan, makan tengah hari, dan makanan ringan yang hangat dan berpatutan kepada anda dengan harga pelajar yang rendah.

Penjagaan Kesihatan Pelajar sentiasa tersedia untuk masalah kesihatan asas dengan kemudahan moden dan penjagaan sepenuh hati dari jururawat kami.

Anda akan mendapat permit meletak kenderaan pada hari pertama pengajian dari penjaga kampus.

Lokasi

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Soalan