Keystone logo
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

pengenalan

Alami Jalan Wildcat

Di Kampus Politeknik Kansas State University, kami berpaling kepada kepercayaan. Apabila anda menggali lebih mendalam daripada pembelajaran teori dan bilik darjah, anda menghasilkan pemimpin yang berpandangan keupayaan maju dan bersedia untuk menyelesaikan masalah global. Anda akan belajar dengan melakukan, sama ada melalui projek tangan, penyelidikan, latihan atau pertandingan.

Ahli fakulti lebih daripada diploma mereka di dinding; mereka pakar dalam bidang ini, dan mereka berminat untuk menterjemah pengetahuan mereka kepada para pelaku generasi akan datang. Politeknik Kansas State menawarkan pendidikan, tetapi lebih, pengalaman. Di Politeknik Kansas State, kami tidak hanya percaya untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik melalui penerbangan, kejuruteraan, teknologi dan perkhidmatan - kami sebenarnya melakukannya.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Pindah kami ke kampus politeknik menguatkan janji kami untuk menyediakan suasana kampus kecil dengan persekitaran pembelajaran profesional yang dibina berdasarkan teori, penyelidikan dan aplikasi industri yang canggih. Sebagai pelajar, anda akan membawa konsep dan teori kepada kehidupan dengan menggabungkan pembelajaran kelas aktif dan kerja berasaskan projek. Politeknik Negeri Kansas menyediakan suasana kampus kecil dengan persekitaran pembelajaran profesional yang dibina di atas teori, penyelidikan dan aplikasi industri di dalam bilik darjah.

110081_Undergrad_General6.jpg

Nilai keluarga

K-Staters menganggap diri mereka sendiri keluarga, dan kepercayaan itu bersinar melalui sumbangan yang beragam seperti ahli kita. Penyelidik mencipta penyelesaian kepada masalah yang dapat menyelamatkan nyawa hidup di seluruh dunia, dan kumpulan pelajar bersama pada pagi Sabtu untuk perkhidmatan masyarakat. Beribu-ribu peminat Wildcat mengemas stadium kami berseru bersamaan, dan kepimpinan kami membimbing kami dengan cara yang sesuai dengan kewajipan universiti geran tanah.

Malah, kewajipan ini boleh dianggap nilai keluarga kita, dan banyak cara yang kita dapati ialah Wildcat Way. Kami menjemput anda untuk datang untuk perjalanan kerana sentiasa ada ruang untuk satu lagi di keluarga K-Negeri.

Siapa kita dan apa yang kami tawarkan:

Universiti Negeri Kansas adalah sebuah institusi penyelidikan, geran tanah, yang ditubuhkan pada tahun 1863. Peringkat di antara 75 universiti awam utama di Amerika Syarikat, K-State sedang dalam perjalanan untuk menjadi universiti penyelidikan Top 50 awam menjelang 2025!

Pelajar boleh memilih daripada 15 program sarjana muda dan Sarjana Profesional Teknologi, menjadikan universiti itu sebuah komuniti yang sama-sama beragam pelajar tradisional dan tidak tradisional. Politeknik Kansas State berbangga menjadi salah satu daripada empat kampus di sistem Universiti Negeri Kansas.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Lokasi

  • Salina

    Salina, Amerika Syarikat

    Soalan