Keystone logo
John Cabot University

John Cabot University

John Cabot University

pengenalan

John Cabot University, yang diasaskan pada 1972, ialah universiti seni liberal Amerika yang menawarkan ijazah sarjana muda kepada pelajar berbahasa Inggeris dari seluruh dunia. Anda akan belajar di tengah-tengah Rom, dikelilingi oleh budaya, sejarah, seni, perniagaan dan politik.

Pelajar belajar dalam kelas kecil daripada profesor yang bertindak sebagai mentor, menggalakkan dialog dan menggunakan bandar Rom sebagai makmal pembelajaran. Anda akan mempunyai peluang untuk latihan di syarikat multinasional, organisasi antarabangsa dan muzium, serta peluang untuk belajar dan melancong ke seluruh Eropah dan seterusnya.

Alumni JCU diterima ke sekolah siswazah berprestij di seluruh dunia seperti Universiti Columbia, London School of Economics dan Universiti Oxford. Pelajar juga memulakan kerjaya di syarikat multinasional utama, institusi kewangan, organisasi kebudayaan dan organisasi media, termasuk Bloomberg, Price Waterhouse Cooper, IBM, Program Makanan Dunia, Bank Dunia dan Liga Negara Arab.

Keperluan Visa

Untuk mengikuti kursus di John Cabot University , semua pelajar mesti memberikan bukti bahawa mereka mempunyai sama ada hak undang-undang atau kebenaran undang-undang daripada kerajaan Itali untuk belajar di Itali.

Jumpa JCU on the Road

Berhubung dengan wakil JCU di kawasan anda

Akreditasi

Akreditasi AACSB

Lokasi

  • Rome

    Via della Lungara 233

    Soalan