Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

pengenalan

Selamat datang ke Jamk

Terletak di Finland Tengah, universiti sains gunaan kami adalah sebahagian daripada hab pengetahuan yang lebih besar yang mencipta batu loncatan untuk hari esok yang lebih baik. Terdapat permintaan untuk graduan Jamk: mereka mempunyai pengetahuan, sikap yang betul, dan berbangga dengan kemahiran profesional mereka. Menjadi seorang profesional menawarkan anda lebih banyak pilihan dalam kehidupan dan kerjaya.

Caj Kreativiti anda - di sini di Jamk. Masa depan anda bermula di sini!

Pilih laluan anda sendiri daripada enam bidang pengajian

Dapatkan Ijazah Sarjana Muda atau Sarjana yang berorientasikan praktikal dan mulakan kerjaya antarabangsa anda sendiri di Jyväskylä, Finland. Ijazah sarjana muda terdiri daripada 210–240 kredit dan masa penyiapan standardnya berbeza dari 3.5 hingga 4 tahun.

Masa permohonan seterusnya untuk kedua-dua Program Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana yang dijalankan dalam Bahasa Inggeris ialah 8 – 22 Januari 2025. Bidang pengajian kami termasuk Pentadbiran Perniagaan , ICT , Pelancongan dan Hospitaliti , Perkhidmatan Sosial dan Penjagaan Kesihatan , Teknologi dan Pengangkutan , dan Pendidikan Guru Profesional .

Bandar Jyväskylä

Jyväskylä mempunyai empat musim yang indah dari musim panas hijau hangat hingga musim sejuk putih yang segar. Bandar ini terletak di Finland Tengah dan dikelilingi oleh banyak tasik yang cantik dan alam semula jadi yang indah. Kedua-dua Finland dan Jyväskylä adalah tempat yang selamat untuk belajar dan tinggal. Jyväskylä sangat dinamik. Kami mempunyai banyak aktiviti sukan dan kebudayaan, apatah lagi restoran dan kafe!

Selami peluang yang ditawarkan Jyväskylä di visitjyvaskyla.fi! !

Perangkaan

Di JAMK University of Applied Sciences , kami mempunyai lebih daripada 1,100 pelajar ijazah antarabangsa dari lebih 80 negara. Terdapat banyak cerita seperti terdapat pelajar! Baca cerita pelajar dan alumni di laman web kami.

  Ciri-ciri Kampus

  Kemudahan di JAMK menggabungkan suasana santai dengan teknologi tinggi.

   Kemasukan

   Tempoh permohonan bersama seterusnya untuk program ijazah JAMK dalam Bahasa Inggeris ialah 8 - 22 Januari 2025 jam 3.00 petang waktu Finland.

   Lokasi

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Soalan