Keystone logo
Indiana University Kokomo Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer
Indiana University Kokomo

Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer

Kokomo, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Mungkin anda telah terpesona dengan komputer sepanjang hidup anda, terpesona dengan setiap kemajuan teknologi baru dan teliti up-to-tarikh di pinggir pemotongan kemajuan bidang membuat setiap hari. Indiana University Kokomo kini menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Komputer ijazah direka hanya untuk anda dan semangat anda. Dengan memberi tumpuan dunia sebenar dan budaya Penemuan yang kekal, ijazah dalam Sains Komputer di IU Kokomo membuka anda sehingga kemungkinan tidak berkesudahan.

Kami menawarkan ijazah dalam teknologi untuk apa sahaja minat anda yang berkenaan. Dengan tumpuan yang sedikit berbeza daripada Sarjana Muda kami Sains dalam bidang Informatik, apabila anda belajar Sains Komputer di IU Kokomo, anda pakar dalam reka bentuk perisian dan perkakasan yang berkesan teknologi di belakang sistem pengiraan dunia memerlukan dan menggunakan setiap hari.

kakitangan ahli kami dan fakulti akan berada di sini untuk anda, dari Pengantar Sains Komputer dengan projek capstone kanan akhir anda. Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi dunia sebenar, fakulti IU Kokomo hanya sebagai ingin tahu anda berada. Seperti dunia sains komputer terus maju, anda akan berada di sini belajar di pinggir pemotongan - dan kami akan berada di sana lapar untuk mencari dan meneroka hak bersama anda.

Rumah Terbuka Sains Komputer

Indiana University Kokomo fakulti dari Pusat Pengajian Sains, bersama-sama dengan Pejabat Kemasukan, akan hadir untuk menjawab soalan mengenai ijazah sains komputer baru.

Sertai kami! Khamis Mac 23 - 17:30-07:30

 • Q & A mengenai Muda Sains Komputer BS dan tahap Informatik BS
 • gambaran ringkas mengenai Sains Komputer dan Maklumat
 • Kemungkinan kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sains Komputer BSc
  • Swansea, United Kingdom
 • Bachelor of Arts in Computer Science
  • Hanover, Amerika Syarikat
 • Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Perisian
  • Erie, Amerika Syarikat