Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

pengenalan

Selama lebih dari 30 tahun, ITM Paris telah menjadi sekolah solek penanda aras untuk profesional pawagam, audiovisual, fesyen, hiburan, periklanan, dan kecantikan.

Pengajarannya bersifat multidisiplin. Ini menggabungkan bidang yang berkaitan dengan solek seperti pendandan rambut, gaya rambut, potongan rambut, dan lain-lain. Ini membolehkan pelajar memahami profesion yang dengannya mereka diminta untuk berkolaborasi, memahami kekangan dan keperluan, dan mempertimbangkan pekerjaan mereka sendiri.

Mengajar bahasa Inggeris, terutamanya perbendaharaan kata industri solek, memudahkan penyatuan pelajar ke dalam pasukan pelbagai budaya semasa produksi filem antarabangsa atau pertunjukan fesyen.

Seminar pembacaan skrip dan analisis membolehkan pelajar mengembangkan kemampuan mereka untuk menjangka dan mempersiapkan diri untuk menjalani penggambaran.

Matlamat kami adalah untuk menyampaikan pengalaman solek berharga kami. Inilah sebabnya mengapa pelajaran solek khusus diberikan oleh penceramah yang aktiviti utamanya adalah mempraktikkan profesion artis solek profesional.

Lebih daripada tiga puluh penceramah profesional campur tangan setiap tahun. Seiring dengan teknik, mereka membantu orang menemui dan berlatih, mereka memberi kesaksian tentang kualiti yang diperlukan untuk melakukan pekerjaan ini dengan baik.

Pelbagai sudut pandangan dan kaedah menjamin pemerolehan kebolehsuaian pelajar terhadap kepelbagaian pasukan produksi. Mereka adalah dan merupakan berita terkini dalam profesion ini. Pasukan ITM Paris selalu mengikuti inovasi, terutama teknologi, yang mempengaruhi sektor solek profesional dan menyesuaikan pengajarannya dengan sewajarnya.

Lokasi

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Soalan