Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

pengenalan

pendidikan antarabangsa sekarang adalah perkara biasa kerana dunia menjadi lebih dan lebih satu perkampungan global. Kami di ISB bersemangat menawarkan pelajar antarabangsa kami pengalaman pendidikan yang mencabar, bermakna dan relevan dalam Dublin. sebagai ISB adalah lembaga negara yang diiktiraf anda boleh yakin piawaian akademik yang cemerlang.

Program kami direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan, kemahiran dan kecekapan yang akan meningkatkan kerjaya profesional anda. Kami berusaha untuk menyediakan konteks dan bahan-bahan yang akan membantu anda membangunkan sebagai seorang individu dalam persekitaran yang pelbagai budaya.

Pelajar dari USA DAN Bahasa Eropah datang bersama-sama setiap semester di ISB untuk berkongsi pengalaman ini. kemudahan pusat bandar kami akan memastikan anda berada di tengah-tengah bandar yang sibuk dan kosmopolitan. pasukan yang berpengalaman dan berkelayakan tinggi kami kakitangan dan pensyarah sangat ingin memastikan bahawa masa anda di Ireland akan menjadi kedua-dua ganjaran dan mencabar.

ISB Dublin adalah sebuah sekolah perniagaan swasta yang mengkhusus dalam program semester di luar negara untuk pelajar antarabangsa. Kami diiktiraf oleh Kualiti dan Kelayakan Ireland (QQI - dahulunya HETAC). Kami telah ditubuhkan pada tahun 2009 dan kini mempunyai kira-kira 135 pelajar setiap semester. Kami mempunyai fakulti sambilan 17 pensyarah. Kami bekerjasama rapat dengan institusi rakan kongsi kami di Perancis, GERMANY, Sepanyol, Rusia, Denmark, Austria, Portugal DAN Latvia.

Kami juga pusat Dublin untuk CEA (Pengalaman Kebudayaan Luar Negara), satu kajian Amerika di luar negara organisasi berpangkalan di Phoenix, Arizona. program American kami yang diiktiraf oleh University of New Haven, Connecticut. Kami juga merupakan ahli EAIE (Persatuan Eropah Institut Pendidikan), Businet (rangkaian sekolah-sekolah perniagaan antarabangsa) dan Forum Pendidikan (kajian berasaskan AS di luar negara organisasi).

Lokasi

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan