Keystone logo
IPAM Sarjana Muda dalam Perniagaan Global
IPAM

Sarjana Muda dalam Perniagaan Global

6 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Global ialah program yang diajar dalam bahasa Inggeris yang menyediakan peluang pendidikan yang tiada tandingan dan asas yang kukuh dalam idea dan amalan perniagaan global melalui program tiga tahun yang menuntut dan teliti.

Dalam program ini, pelajar akan mendapat pemahaman yang komprehensif tentang pasaran seluruh dunia, strategi global, pengurusan silang budaya dan banyak lagi melalui kurikulum yang direka dengan teliti untuk menyediakan mereka menjadi pemimpin perniagaan masa depan dalam persekitaran perniagaan global yang pantas. Pelajar juga akan dirangsang oleh pengalaman antarabangsa, baik di dalam bilik darjah dan dengan pergi ke luar negara melalui semester mobiliti di universiti antarabangsa terkemuka, memberikan mereka perspektif yang luas tentang pasaran profesional dan kebolehpasaran.

Model akademik adalah mengasyikkan dan berdasarkan komponen praktikal yang kukuh di mana pelajar bertindak balas terhadap cabaran perniagaan sebenar daripada syarikat permulaan, syarikat kecil hingga sederhana dan multinasional.

Sarjana Muda ini akan memberikan pemahaman yang mendalam tentang amalan perniagaan antarabangsa untuk menyediakan pemimpin perniagaan masa depan untuk ekonomi global yang dikaitkan.

Mengapa belajar dalam Sarjana Muda Perniagaan Global?

Model Akademik Imersif

Sarjana Muda Perniagaan Global menggunakan pendekatan pengajaran yang mengutamakan pembelajaran melalui pengalaman. Model akademik adalah berdasarkan komponen praktikal yang kukuh di mana pelajar bertindak balas terhadap cabaran perniagaan sebenar daripada pelbagai syarikat, termasuk syarikat pemula, syarikat kecil hingga sederhana dan multinasional. Penceramah jemputan dan pakar perniagaan yang mendalam mengetuai pelajar dalam melibatkan seminar, kajian kes, simulasi dan projek. Dengan kaedah ini, pelajar memperoleh kemahiran yang berguna dan meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah dan analisis mereka.

Amalan Perniagaan Antarabangsa

Sarjana Muda ini menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam idea dan amalan perniagaan global melalui program tiga tahun yang menuntut dan teliti. Pelajar akan memperoleh pemahaman yang komprehensif tentang pasaran seluruh dunia, strategi antarabangsa, pengurusan silang budaya, dan banyak lagi melalui kurikulum yang direka dengan teliti. Dalam program ini, pelajar akan mendapat pemahaman yang menyeluruh tentang amalan perniagaan antarabangsa untuk menyediakan mereka menjadi pemimpin perniagaan masa depan untuk ekonomi global yang dikaitkan.

Perkongsian Industri yang Teguh

Perniagaan terkemuka dari pelbagai industri, serta rakan kongsi perniagaan Portugis dan seluruh dunia, telah bekerjasama dengan IPAM beberapa kali. Kerjasama ini memberikan pelajar peluang berfaedah untuk bimbingan, latihan amali dan pengalaman langsung dengan isu perniagaan dunia sebenar.

Fakulti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

Fakulti kami berbakat dan pelbagai, termasuk guru terkemuka dengan latar belakang akademik dan profesional yang mantap. Guru berpengalaman ini meluaskan peluang pembelajaran pelajar dan mempromosikan perspektif yang benar-benar global dengan membawa pelbagai kepakaran tentang perniagaan antarabangsa ke bilik darjah.

Kumpulan Pelajar Kecil

Kami menyokong mewujudkan suasana pembelajaran yang meriah dan partisipatif; oleh itu, Jabatan Perniagaan Global memastikan kumpulan pelajar. Saiz kelas yang lebih kecil menggalakkan interaksi yang lebih bermakna, perhatian kakitangan secara individu, dan peluang pembelajaran koperatif untuk pelajar.

Semester Mobiliti Antarabangsa

Peluang untuk menjalani pengalaman yang benar-benar global dengan program mobiliti antarabangsa kami di universiti terkemuka, seperti Universiti Pace, Universiti Dublin City, Universiti Solbridge dan Universiti Metropolitan Cardiff.

Pensijilan dan akreditasi

Licenciatura em Negócios Globais acreditada kepada A3ES pada 26/06/2023.

Ciclo de estudos em fase de registo junto da DGES and aguardar publicação do plan de estudos em Diario da República.

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • BBA in Global Business
    • Paris, Perancis
  • Bachelor in Global Business and Modern Marketing
    • Vilnius, Lithuania
  • BBA global
    • Barcelona, Sepanyol