Keystone logo
© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

pengenalan

INSA Perniagaan, Pemasaran & Sekolah Communication ialah Business School peribadi dengan pengalaman lebih 30 tahun dalam sektor latihan, yang mempunyai

PROFESIONAL PROFESIONAL LATIHAN

Kami menawarkan pelbagai program latihan up-to-tarikh dalam pelbagai bidang syarikat itu, sentiasa bertindak balas kepada keperluan pasaran, latihan profesional yang mampu untuk berjaya memasuki pasaran buruh terima kasih kepada pengetahuan, kemahiran dan sikap kita menyampaikan, dan reka bentuk pelan latihan praktikal dan realistik, yang diajar oleh profesional.

Semua ini, lebih-lebih lagi, disertai dengan perkhidmatan lain dan perhatian peribadi anda layak.

INSA telah dicipta pada tahun 1984 sebagai tindak balas kepada keperluan mendesak syarikat untuk menggabungkan orang yang terlatih; orang dengan wawasan sebenar dan praktikal pasaran buruh.

Dari awal, INSA memilih pengkhususan dalam bidang Pembantu Pengurusan dan Komunikasi (Perhubungan Awam dan Pemasaran). Kerja-kerja yang baik guru-guru kami, fleksibiliti untuk menyesuaikan diri kurikulum kami pada setiap masa dan mempunyai kaedah praktikal telah menyatakan bahawa INSA mempunyai lebih 13,000 alumni dari 40 negara yang berbeza.

Pasaran, perubahan ekonomi dan teknologi politik telah menuntut bahawa INSA setiap tahun mengemaskini program mereka, mewujudkan kursus-kursus baru serta menawarkan pelajar-pelajar kita kemungkinan belajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dengan perspektif antarabangsa.

Tambahan pula, INSA Perniagaan, Pemasaran dan Komunikasi Sekolah mengekalkan beberapa perjanjian kerjasama dengan institusi-institusi utama dan universiti kebangsaan dan antarabangsa.

Kemudahan sekolah ini terletak di sebuah kilang lama yang telah diubahsuai sepenuhnya tetapi mengekalkan struktur asal dengan bahagian dalaman yang moden dan dilengkapi dengan bilik darjah yang luas dan fleksibel di tiga tingkat yang menggalakkan pembelajaran dan bengkel.

Terletak berhampiran dengan Lesseps Square, di kawasan kejiranan Gracia, membolehkan akses yang baik dengan pengangkutan awam (metro, FGC, bas, Bicing) dan mengambil kesempatan daripada semua perkhidmatan yang ditawarkan oleh kejiranan restoran, asrama, kawasan hiburan, perpustakaan dan lain-lain ..

Perhatian kepada pelajar-pelajar kita dan pengurusan kualiti adalah paksi utama INSA:

orientasi pelanggan. Setiap pelajar adalah unik. Pengiktirafan kewajipan organisasi kedua-duanya dengan pelanggan dan dengan pekerja, lembaga pengarah, pembekal dan masyarakat amnya. Penyertaan dan pengagihan tanggungjawab kepada individu dan pasukan. prosedur pengurusan. Penambahbaikan yang berterusan.

Objektif dan metodologi

Objektif utama kami adalah untuk melatih PROFESIONAL, dapat memasukkan ke dalam pasaran buruh dan tempat kerja, yang mempunyai asas yang kukuh pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk berjaya melaksanakan tugas mereka dari hari pertama dan, lebih-lebih lagi, memberi mereka sosial, profesional dan bekerja pengiktirafan.

Untuk ini, hubungan yang berterusan dengan perniagaan dan keperluan mereka adalah penting dan INSA melakukannya melalui Professional yang Guru kami dan melalui perkhidmatan yang ditawarkan kepada syarikat-syarikat dan melalui rangkaian alumni.

Mencapai matlamat ini tidak mungkin dapat dilaksanakan tanpa metodologi yang menyokong kejayaan program-program kami dan adalah berdasarkan kepada:

Up-to-date, dinamik dan pelan latihan peribadi perhatian peribadi kepada pelajar Its pemantauan dan penilaian sistem sendiri

kelayakan Semua INSA yang sepadan dengan tawaran kerja datang dari dunia profesional dan pasaran buruh yang menuntut kepakaran profesional yang pernah lebih baru yang berbeza daripada tradisional.

Dunia perniagaan menuntut profesional mahir dalam pengurusan perniagaan, pemasaran, pengiklanan, perhubungan awam dan pembantu eksekutif, dengan latihan yang banyak, pengetahuan dan kemahiran untuk menguasai teknologi baru.

Dengan kajian kami, pelajar memperoleh kemahiran sosial, peribadi dan teknikal, serta alat-alat yang perlu bagi integrasi yang berjaya ke dalam pasaran buruh. kurikulum sendiri dan metodologi berdasarkan pendekatan peribadi dan sangat praktikal dengan kajian kes, dan menawarkan kemungkinan latihan dalam syarikat-syarikat, memenuhi objektif utama kami dan pelajar, pada akhir kajian, boleh dimasukkan berjaya dalam mana-mana tempat kerja.

Tunjang METODOLOGI KAMI

sendiri, up-to-tarikh dan pelan latihan kami yang dinamik Program-program akademik direka dalam cara yang realistik dan fleksibel, mengatasi ketegaran yang mencirikan pelan latihan hari ini ramai.

Merancang untuk memenuhi keperluan semasa profesion, mencari bidang pengetahuan dan subjek yang mengimbangi teori dengan praktikal.

perhatian individu untuk pelajar Sekolah ini menjejaki keadaan peribadi dan kemajuan setiap pelajar. Untuk ini, pengajaran yang dijalankan dalam kumpulan kecil pelajar yang mempunyai, dalam kursus masing-masing, tutor pelajar memenuhi sepanjang tahun akademik dan menerima bimbingan dalam kedua-dua aspek pendidikan dan profesional.

latihan mengajar: Guru Professional Untuk mencapai employability pelajar, INSA meningkatkan sebelah praktikal pengajaran. Oleh itu, fakulti INSA terdiri daripada usahawan aktif dan pengurus, bertindak balas kepada profil yang tertentu, yang mengambil kira pendidikan, pengalaman dan kemahiran kerja mereka latihan.

Pelajar Akses kepada Pasaran Buruh Untuk menyediakan akses pelajar kepada pasaran buruh dan memudahkan penyesuaian terhadap persekitaran perniagaan, INSA mempunyai objektif-objektif berikut dalam program mereka:

Membangunkan kemahiran bagi masyarakat berilmu Domain Teknologi Maklumat dan Komunikasi Menyediakan persekitaran pembelajaran yang terbuka Membangunkan keusahawanan dan syarikat yang kreatif

Perkhidmatan

INSA menawarkan Program Latihan tambahan, pelbagai perkhidmatan yang membolehkan pelajar untuk membangunkan luar kajian sendiri. Setiap pelajar adalah unik dan dianggap demikian. Juga INSA menawarkan perkhidmatan untuk syarikat dan profesional yang memberikan perspektif sebenar dan praktikal untuk semua program kami.

Lokasi

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Switzerland

    Soalan