Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

pengenalan

Sama ada anda menghadiri dalam talian atau di kampus Utah kami, kami mahu pendidikan anda dengan Independence University menjadi pengalaman positif. Itulah sebabnya kami akan menyediakan anda alat dan sumber yang betul yang akan mengoptimumkan kejayaan pendidikan anda. Di IU, pelajar kampus menerima komputer riba untuk digunakan semasa sekolah dan menyimpannya semasa mereka lulus. Pelajar dalam talian menerima komputer riba dan tablet.

UNTUK MEMENUHI MISI KAMI:

Menyediakan asas kecekapan khusus yang akan membolehkan pelajar memperoleh kemahiran yang diperlukan dalam pekerjaan yang mereka pilih.

Memberi pendidikan dan pengetahuan kepada pelajar untuk menjadi anggota komuniti mereka yang kompeten, membolehkan mereka menghargai dan berjaya mengatasi masalah hubungan sesama manusia yang dihadapi di tempat kerja.

Sediakan program yang merangkumi pelbagai kemahiran yang akan membawa para pelajar merealisasikan dunia di mana mereka tinggal dan bekerja, sehingga mereka dapat mencapai kerjaya dan gaya hidup yang memuaskan dan bermanfaat.

Berkhidmat sebagai peneraju pendidikan tinggi dalam talian di setiap komuniti kami dengan memasukkan cadangan dan cadangan daripada wakil program yang ditawarkan.

Lokasi

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Soalan