Keystone logo
IMM Graduate School of Marketing

IMM Graduate School of Marketing

IMM Graduate School of Marketing

pengenalan

Mengenai IMM Graduate School of Marketing

Pemasaran adalah asas kepada kejayaan mana-mana perniagaan, sama ada besar atau kecil, dan IMM GSM memainkan peranan utama dalam mempromosikan kepentingan pemasaran bukan sahaja sebagai kerjaya tetapi juga sebagai cara untuk mengorientasikan perniagaan.

Misi

Misi IMM Graduate School of Marketing (IMM GSM) adalah untuk terus memberikan kemahiran, pengetahuan dan kecekapan pemasaran yang relevan dan berkualiti kepada para pelajarnya, dengan itu mewujudkan pemasar profesional yang berkelayakan dan lengkap, yang berkemahiran dan berkemampuan dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan. Dengan cara ini, graduan IMM GSM akan menyumbang kepada pembangunan keseluruhan ekonomi yang kukuh dan diakui secara global.

Visi

IMM GSM berusaha menjadi penyedia pilihan pembelajaran jarak jauh dan Pusat Kecemerlangan untuk disiplin pemasaran dan pemasaran yang berkaitan di selatan Afrika. Dalam usaha kami untuk menjadi titik sentuhan untuk pengetahuan pemasaran dan maklumat, IMM GSM akan terus menyediakan semua pihak yang berkepentingan dengan perkhidmatan pelanggan yang unggul dan profesional serta perkara integriti akademik tertinggi.

Lokasi

  • Johannesburg

    Atlas Studios 33 Frost Avenue Cnr Owl St Braamfontein Werf (Bordering Milpark), , Johannesburg

    Soalan