Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

pengenalan

Kumpulan Institusi Lancaster

IIFA-Lancaster adalah unit LANCASTER Group of Institutions yang ditubuhkan pada tahun 1991 dengan moto Iman, Komitmen

Pusat Belajar LANCASTER Kumpulan Institusi

  • Sekolah awam Kalabharathi, Mysore.

  • Kalabharathi B.Ed College, Mysore.

  • Kalabharathi Pre-university College, Mysore.

  • LANCASTER Institut Pengurusan Hotel, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Institute for Interior designing, fashion designing and Animation, Bangalore.

IIFA terletak di tengah-tengah Silicon Valley of India-Bangalore, dan di bandar Warisan- Mysore. Institusi ini merupakan salah satu institusi pereka dan animasi terkemuka di India. Ia menyediakan latihan yang menggalakkan kemahiran berkeperluan dan meningkatkan kerelevanan sosial. Institusi ini menyediakan latihan dalam bidang rekabentuk dan teknologi. Institusi ini memberikan pendedahan kepada industri, bersama dengan pengetahuan bidang teknikal dan praktikal. Institusi ini menggunakan kaedah dan amalan pengajaran yang inovatif dan menyediakan persekitaran seni yang merangsang minat pembelajaran pelajar.

Fakulti kami

IIFA adalah institut latihan utama India untuk pendidikan kreatif yang membolehkan teknologi di India. Institusi berdedikasi kami menyediakan latihan kemahiran kreatif dalam perdagangan, pengurusan, kewartawanan, aplikasi komputer, Reka Bentuk Dalaman, Reka Bentuk Fesyen, dan Animasi. Pasukan kami mempunyai banyak profesional berpengalaman untuk membimbing dan membuat sistem pendidikan yang berdisiplin. Pelajar dapat mencari program latihan yang unik untuk mendapatkan pendedahan dalam mata pelajaran praktikal. Kami mengikuti corak pendidikan dan sistem. Kami mengambil tanggungjawab para pelajar untuk masa depan yang cerah. Kami mempunyai interaksi individu dengan kedua-dua pelajar dan ahli fakulti untuk memberikan lebih banyak ketelusan. Fakulti kami telah membangunkan program-program yang bertujuan untuk memberikan pemikiran muda dengan pemahaman terperinci mengenai dunia Rekaan.

Pelajar perlu tahu bagaimana dunia banyak pereka beroperasi. Pasukan fakulti teknikal kami menggalakkan pelajar kami untuk mengembangkan potensi kreatif mereka dan juga mendidik mereka tentang bagaimana perniagaan pereka profesional beroperasi. Ini akhirnya membantu mereka untuk membangunkan penyelesaian industri reka bentuk yang selaras dengan keperluan semasa pasaran. Jurulatih kami yang berpengalaman dengan pengalaman pengeluaran dalam bidang mereka akan melatih anda ke tahap kepakaran yang tinggi dalam 2D, Animasi 3D, Grafik

Komuniti Pelajar

Pelajar mengamalkan dan menguasai kemahiran praktikal dengan mengambil projek untuk membuat konseptualisasi dan membuat produk siap yang membantu mereka menguasai proses reka bentuk dan menggalakkan mereka untuk berinteraksi dengan rakan sebaya mereka dan mempelajari kemahiran pengurusan pasukan yang penting. Pelajar juga diberikan latihan, yang memberikan pengalaman penting dalam industri itu sendiri. Pelajar dapat mengenali kemahiran mereka melalui latihan dan projek langsung dan membantu mereka memilih kerjaya untuk diri mereka sendiri. Reka bentuk bergantung kepada kreativiti untuk mencipta penyelesaian baru kepada masalah lama dan baru muncul.

Pelajar membuat ruang selamat mereka sendiri untuk berani menjelajah sintesis perspektif baru yang mencabar pemikiran konvensional. Kami komited kepada kejayaan setiap pelajar. IIFA Lancaster menyediakan sistem sokongan pelajar dan teknologi mewah yang semuanya diintegrasikan ke dalam pembelajaran. Filem IIFA Lancaster menyediakan pelajar bahan utama untuk berjaya dalam reka bentuk dalaman, reka bentuk fesyen, perdagangan, pengurusan, kewartawanan, aplikasi komputer dan industri animasi untuk memenuhi matlamat kerjaya masing-masing. Di IIFA Lancaster, Kami menyediakan latihan berasaskan pengeluaran kepada para pelajar. Semua pelajar IIFA Lancaster ditempatkan di salah satu industri animasi terbaik dan juga dalam syarikat reka bentuk.

Mengapa Institut Animasi IIFA?

Kami melatih dan mengajar

IIFA adalah institut kediaman canggih yang menyediakan program yang sangat berpusat kepada industri, profesional dalam Reka Bentuk Dalaman, Reka Bentuk Fesyen, Animasi, Permainan Video, Reka Bentuk Grafik, Kewartawanan, Komunikasi Massa, Komunikasi Visual, Pengurusan Pemasaran, Pengurusan Hotel, Kewangan Pengurusan, Pengurusan Tekstil, Pengurusan Perniagaan, Sains Aeroangkasa, Aplikasi Komputer, Teknologi Senibina. IIFA komited untuk menjadi Pusat Kecemerlangan Kreatif yang Membentuk Bakat, Memimpin Perubahan.

Kami bertujuan untuk memupuk persekitaran antara disiplin melalui pendidikan tinggi dalam bidang Rekabentuk, Animasi dan Teknologi. Pengalaman dan pengetahuan kami yang luas dalam bidang reka bentuk dan animasi memberi kami kelebihan dalam latihan khusus. Melalui pendekatan yang inovatif, kami mengiktiraf kemahiran kreatif anda dan memberikan pemolesan tambahan untuk mengasah anda menjadi pakar animasi yang lengkap. Kurikulum ini direka oleh pasukan pengajar profesional yang berpengalaman dalam bidang reka bentuk dan animasi. Kami memastikan inovasi baru dalam bidang reka bentuk dan animasi kreatif ini untuk menambah dimensi baru untuk mempelajari kebolehan pelajar.

IIFA mempunyai infrastruktur bertaraf dunia dan kemudahan latihan moden, untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang pelbagai kepada para pelajar kami. Pedagogi inovatif kami memberi tumpuan kepada pembelajaran praktikal yang dipupuk oleh fakulti dengan pengalaman yang amat diperlukan yang memahami amalan industri global. Kami memperkasakan pelajar kami dengan standard pendidikan global dalam reka bentuk dan animasi.

Lokasi

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Soalan