Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University Sarjana Muda Seni Liberal Antarabangsa: Perniagaan dan Ekonomi Global
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Sarjana Muda Seni Liberal Antarabangsa: Perniagaan dan Ekonomi Global

Kofu, Jepun

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

18 Nov 2024

Apr 2025

JPY 1,596,000 / per year

Di kampus

pengenalan

Dalam jurusan Perniagaan dan Ekonomi Global, penawaran kursus membolehkan pelajar memilih antara penekanan (Perniagaan Global) yang lebih diaplikasikan dan penekanan yang lebih berorientasikan sains sosial (Ekonomi). Keduanya tertanam dalam pendekatan seni liberal yang menekankan sudut pandang kemanusiaan, kritikan, tanggungjawab sosial, dan kedalaman intelektual. Pelajar mengambil minimum kursus asas dalam perniagaan dan ekonomi, untuk memperoleh landasan yang baik dalam teori asas dan pengetahuan tentang dunia nyata, sebelum mereka terus membangun, dengan banyak fleksibiliti, yang paling sesuai dengan minat individu mereka dan kemungkinan kecenderungan kerjaya.

Mengapa belajar Perniagaan dan Ekonomi Global

Kegiatan perniagaan dan ekonomi adalah bahagian penting dalam kehidupan moden. Kompleks, mencabar dan bermanfaat, aktiviti yang sering dikhususkan ini berlaku dalam konteks budaya, sosial, dan undang-undang tertentu. Peserta aktiviti ini, sama ada sebagai profesional di lapangan atau warganegara yang cerdas dalam bidang lain, mempunyai peluang kejayaan yang lebih baik dalam jalan kerjaya yang mereka pilih jika mereka dilengkapi dengan latihan lanjutan yang relevan melalui kajian yang fokus, dan dengan pangkalan pengetahuan yang luas yang membantu mereka untuk memahami konteksnya.

Daftar untuk Kampus Terbuka Maya 6 April iCLA

Kurikulum

Peluang kerjaya

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan