Keystone logo
Ibmec

Ibmec

Ibmec

pengenalan

Hal Ehwal Antarabangsa

Pejabat Hal Ehwal Antarabangsa Ibmec / Rio menguruskan program suku tahun, semestrial dan tahunan untuk pelajar yang ingin belajar di Ibmec / Rio dan memudahkan belajar di luar negara untuk pelajar kita sendiri. The Ibmec Pejabat Hal Ehwal Antarabangsa meliputi sekitar lima puluh perjanjian dengan Sekolah Perniagaan rakan kongsi dan universiti di lebih daripada sepuluh buah negara.

mengenai Ibmec

Dengan lebih daripada 45 tahun pengalaman, Ibmec adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka Brazil. kursus ijazah kami telah memperoleh markah tertinggi oleh Kementerian Brazil Pelajaran. Misi kami adalah untuk membangunkan pelajar sebagai protagonis dalam dunia tanpa sempadan. Ibmec mempunyai lebih 50 perkongsian yang berbeza dengan bukan Brazil Institut, menerima dan menghantar kira-kira 300 pelajar setiap tahun pada program pertukaran kami.

Portfolio kami terdiri daripada kursus Sarjana Muda, Sarjana, Master dan Extension. Kecemerlangan pengajaran kami mencapai seluruh negara melalui Ibmec Online dan memberi perkhidmatan kepada organisasi rakan kongsi di Brazil dan di luar negara, melalui Ibmec Dalam Syarikat. Kami dibezakan daripada institusi lain yang kami membentangkan kaedah pengajaran dengan DNA disokong kuat oleh perniagaan, fakulti terdiri daripada sarjana dan doktor yang mempunyai pengalaman pasaran, dan juga perjanjian dengan beberapa institusi terkemuka yang menyediakan pengalaman antarabangsa kepada pelajar.

mengenai Brazil

Brazil adalah rumah kepada salah satu budaya yang paling pelbagai di dunia yang mengakibatkan kekayaan rasa melalui muzik, makanan dan kesusasteraan. Oleh kerana lanjutan wilayah yang luas, Brazil mempunyai iklim untuk semua citarasa. Suhu purata tahunan adalah 35 ° C di Utara dan 20 ° C di Selatan negara ini. Ketika melawat kami kagum dengan kehangatan rakyat Brazil. Menikmati pantai yang indah dan landskap, berbeza dengan hiburan malam yang meriah.

Unit

Kami beroperasi di tiga bandar-bandar Brazil utama - Brasília, Belo Horizonte dan Rio de Janeiro - masing-masing dengan unit sendiri. Kami menawarkan kursus ijazah dalam unit DeVry Kumpulan Brazil, bertempat di bandar-bandar utama di rantau Timur Laut: Fortaleza, João Pessoa, Recife, Salvador dan São Luís. Tambahan pula, kecemerlangan pengajaran kami merebak di seluruh negara dengan kursus dalam talian. Kami mempunyai kehadiran antarabangsa yang kukuh kerana kita mewujudkan perkongsian dengan institusi terbaik di dunia - senarai yang mengembang setiap tahun.

Hubungi

Jika universiti rumah anda tidak mempunyai perjanjian pertukaran yang ditandatangani dengan Ibmec dan anda mahu datang ke sini untuk belajar, sila hubungi kami.

Lokasi

  • Rio de Janeiro

    Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

    Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Soalan