Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

pengenalan

Horizons University menyampaikan ijazah peringkat tinggi Daripada Sarjana Muda dengan Ijazah Kedoktoran.
Horizons University berdaftar di:

  • Kementerian Pendidikan Perancis N° 0756324S - UAI N° 0451674A
  • Jabatan Kawalan Latihan Profesional Serantau Paris (nombor 11752996775)

Dan merupakan ahli:

  • ECBE - akreditasi Majlis Eropah untuk Pendidikan Perniagaan (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan
  • ASIC- Perkhidmatan Akreditasi untuk Sekolah, Kolej dan Universiti Antarabangsa
  • EADL- Persatuan Eropah untuk Pembelajaran Jarak Jauh

Tentang kita

Metodologi unik kami akan membolehkan anda membina kemahiran praktikal yang anda perlukan sama ada anda datang untuk belajar di kampus atau mengikuti program ijazah dalam talian kami!
Anda boleh memperoleh ijazah yang anda perlukan mengikut kadar anda sendiri dengan fakulti antarabangsa yang berkelayakan tinggi . Kelas kendiri dan diterajui pengajar menggunakan kaedah "hands-on" dan canggih- program kami akan memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai objektif peribadi dan profesional anda.

Misi kami adalah untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang sesuai dengan keperluan pelajar kami di mana-mana bahagian dunia dan menyumbang kepada pemenuhan peribadi dan profesional mereka.
Kami menyediakan program yang fleksibel dalam masa , yang mengambil kira pengalaman orang tersebut dan yang berpatutan . Kami pakar dalam pendidikan jauh tetapi kami juga menawarkan program di kampus.

Pengajian Kampus

Program di kampus kami membolehkan anda berinteraksi dengan fakulti dan pelajar lain semasa tempoh residensi dan menyelesaikan kerja anda dalam talian. Ia adalah satu lagi penyelesaian fleksibel yang pastinya akan meningkatkan kehidupan profesional anda.

Kajian dalam talian

Program dalam talian kami membolehkan anda bekerja mengikut kadar anda sendiri sambil anda mengekalkan kerja dan aktiviti anda. Anda boleh meneruskan pendidikan berkualiti tanpa meninggalkan rumah. Pilihan ini juga lebih murah dan tersedia di mana-mana negara di dunia tempat anda tinggal.

Lokasi

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Soalan