Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

pengenalan

Hartpury University adalah penyedia pendidikan pakar di Gloucestershire, yang menawarkan ijazah sarjana dan pascasiswazah dalam bidang Pertanian, Haiwan, Berkuda, Sukan dan Kejururawatan Veterinar. Kemudahan dan kepakaran terkemuka di dunia menarik kakitangan dan pelajar dari lebih 60 negara.

Pelajar akan mendapat manfaat daripada pengalaman pembelajaran yang berfokus pada kerjaya, yang disokong oleh penyelidikan industri terkini, yang kebanyakannya dilakukan di Hartpury. Pelajar Hartpury juga berpeluang berlatih sebagai atlet di samping pengajian sebagai sebahagian daripada 10 Akademi Sukan prestasi mereka.

Kampus 150 juta poundsterling di universiti ini adalah rumah bagi kemudahan pembelajaran yang canggih, yang mana juga merupakan perniagaan komersial dan menawarkan peluang untuk pengalaman kerja di samping atau sebagai sebahagian daripada kursus.

Ini termasuk ladang komersial dengan pusat teknologi pertanian baru, pusat terapi anjing dan kuda, acara antarabangsa, klinik kecederaan sukan, dan latihan atlet profesional di lokasi. Terdapat juga arena antarabangsa, teknologi terkini, dan lebih daripada 70 spesies dalam koleksi haiwan universiti. Pelajar akan mempunyai semua yang mereka perlukan untuk mempraktikkan teori dari kelas.

Kami mengalu-alukan semua pelajar untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Hartpury , membangun reputasi kami sebagai penyedia latihan dan pendidikan berkualiti tinggi tempatan, serantau, nasional dan antarabangsa.

Lokasi

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Soalan