Keystone logo
HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

pengenalan

Domain

HAN University of Applied Sciences menawarkan hampir setiap jenis kursus profesional yang berkaitan dengan domain berikut: pendidikan, pengajian sosial, perdagangan, komunikasi, pentadbiran perniagaan, undang-undang, ekonomi, kejuruteraan, persekitaran binaan, sains gunaan, IT dan komunikasi, kesihatan, kejururawatan, dan sukan dan senaman. Pelajar boleh memilih daripada sejumlah 65 kursus Sarjana Muda dan pertukaran serta 21 kursus Sarjana.

Institut terkenal

HAN mempunyai empat fakulti, yang dibahagikan lagi kepada banyak institut. Dua daripada institut ini telah meletakkan HAN pada peta di peringkat antarabangsa: Arnhem Business School dan HAN Automotive Institute. Institut ini menunjukkan kekuatan kurikulum yang menggabungkan komponen berorientasikan amalan dengan penyelidikan gunaan, satu ciri yang diserapkan ke dalam semua kursus yang diajar di HAN University of Applied Sciences .

Kualiti

HAN menawarkan pendidikan berkualiti tinggi dan persekitaran di mana pembelajaran memberi inspirasi, inovatif dan antarabangsa.

Perangkaan

HAN berusaha untuk menjadi salah satu universiti sains gunaan terbaik di Belanda. Dengan kampus di Arnhem dan Nijmegen, di timur Belanda, HAN mempunyai lebih 30,000 pelajar.

  Lokasi

  • Nijmegen

   International Office: Nijmegen campus P.O. Box 6960

   • Arnhem

    International Office: Arnhem campus P.O. Box 5171

   Program

    Soalan