Keystone logo
Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences

pengenalan

Berorientasikan amalan yang bekerja dan dalam kumpulan kecil, Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences menawarkan program pengajian berkualiti tinggi dengan orientasi yang jelas terhadap keperluan pasaran semasa dan masa depan. Pasukan profesor muda amat berpengalaman. Dengan persediaan disiplin, pengajaran memberi tumpuan kepada promosi kekuatan individu dan penyampaian kompetensi sosial, seperti kerja berpasukan.

Sebuah universiti baru di Hamm dan Lippstadt dengan banyak potensi reka bentuk. Kehidupan kampus moden, kursus pembelajaran berorientasi pasaran dan amalan, keterbukaan, toleransi, semangat berpasukan, dan permintaan yang tinggi dari permulaan. Kampus-kampus yang baru dibina dan bebas-halangan di Hamm dan Lippstadt menyediakan syarat-syarat yang ideal untuk pendidikan jurutera yang berorientasikan masa depan. Kawasan seluas 32,250 meter persegi menyediakan makmal dengan peralatan terkini, seperti mikroskop elektron imbasan, pengimbas CT perindustrian, permukaan unjuran 3D, sistem terbenam atau trek kren, serta banyak ruang untuk kerja pelajar, komunikasi, pengajaran dan penyelidikan.

Dekat dengan masa depan

Bekerja dalam cara berorientasikan amali dan dalam kumpulan kecil, kami menawarkan program pengajian pada tahap akademik yang tinggi dengan orientasi yang jelas terhadap keperluan pasaran semasa dan masa depan. Pasukan profesor berpengalaman dan muda. Dengan persediaan disiplin, pengajaran memberi tumpuan kepada promosi kekuatan individu dan pengangkatan kecekapan sosial seperti kerja berpasukan. Dari awal lagi, kerja berorientasikan projek adalah sangat penting. Akhir sekali, kreativiti dan komunikasi adalah faktor penting yang diperlukan untuk menyediakan jurutera untuk masa depan.

Kami berkongsi sasaran biasa

Kami ingin tahu tentang pelajar kami, menanti-nantikan pertemuan yang menarik dan mengekalkan pertukaran berasaskan perkongsian yang sengit dengan industri. Organisasi tanpa lemak kami menawarkan perkhidmatan yang cepat dan tidak rumit di semua kawasan. Aktiviti sukan dan sokongan untuk keluarga muda membuka banyak kemungkinan. E-perpustakaan, auditorium digital dan pengurusan pengetahuan pusat menjadikan universiti dapat diakses dari mana saja di dunia. Sama ada sebagai sarjana muda, tuan atau profesional yang menjalani latihan dalam perkhidmatan: kita mendidik jurutera muda, kreatif dan berkualifikasi tinggi, yang mempunyai peluang kerjaya yang sangat baik kerana kompetensi berorientasikan pasaran mereka.

Matematik kami yang lebih tinggi bukanlah teori yang membosankan

Sains semulajadi adalah asas untuk kursus ijazah kejuruteraan. Kurikulum kami adalah berdasarkan pengetahuan matematik, fizik, kimia, dan biologi yang diperoleh di sekolah dan meletakkannya dalam konteks baru. Formula menjadi aplikasi. Permohonan menjadi projek penyelidikan. Projek penyelidikan menjadi produk.

Tak terkalahkan dari segi perkaitan praktikal

Sama ada semester praktikal dalam bentuk latihan, projek atau tesis, penglibatan syarikat dalam aktiviti pengajaran sangat penting bagi kita. Ini amat jelas dalam program pengajian ganda, yang kami tawarkan sebagai kursus pengajian bersepadu dan latihan.

Belajar untuk hidup

Syarikat menjangkakan pekerja mereka mempunyai pengetahuan khusus serta kemahiran dan kecekapan peribadi maksimum seperti orientasi pasukan, pengurusan projek, dan kemahiran bahasa. Profisi ini dipromosikan sepanjang tempoh pengajian di Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences. Lebih-lebih lagi, kami memperlihatkan kecekapan interkultur. Adalah penting untuk mengembangkan ufuk dan bersedia untuk pasaran pekerjaan antarabangsa pada peringkat awal. Untuk memudahkan keputusan memihak kepada latihan magang atau belajar di luar negara, kami telah merizabkan keseluruhan semester untuknya. Kelebihannya adalah jelas: pengiktirafan penuh terhadap pencapaian dan tiada masa yang hilang semasa kajian. Pejabat Antarabangsa membantu pelajar dengan semua isu organisasi supaya halangan pentadbiran dan bahasa, serta kos, terus rendah.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

  • Lippstadt

    Marker Allee 76–78, 59063, Lippstadt

Soalan