Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

pengenalan

Selamat datang ke HAMK

Kami adalah pasukan yang terdiri daripada kira-kira 9,000 orang yang membentuk masa depan bioekonomi, kesihatan, pendidikan, perniagaan, reka bentuk dan teknologi. Kehadiran kami merentasi tujuh kampus, dalam talian dan antarabangsa. Kami menyediakan alatan dan persekitaran yang luar biasa kepada pelajar, kakitangan dan rakan kongsi kami untuk bekerja dan bekerjasama untuk mencapai tindakan yang berguna.

HAMK terletak di selatan Finland. Sejarah panjang kami sejak tahun 1840 telah membolehkan kami menjadi universiti moden yang berdaya saing dengan kualiti pengajaran yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Universiti Antarabangsa

Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Kami mempunyai lebih 850 pelajar antarabangsa dari lebih 70 negara untuk memperkayakan persekitaran antarabangsa HAMK . Kami menawarkan persekitaran global di mana pelajar menghadapi perspektif budaya yang berbeza dan mendapat hubungan antarabangsa yang dihargai oleh majikan di seluruh dunia.

Pengajian bersama HAMK

Kami sangat teruja untuk menawarkan kepada anda program 14 ijazah dalam bidang kejuruteraan, perniagaan, IT, reka bentuk, pertanian dan perhutanan. Dengan pelbagai pengkhususan yang tersedia, anda mempunyai kuasa untuk membentuk masa depan anda dan memanfaatkan sepenuhnya kekuatan dan aspirasi unik anda.

Di HAMK , kami percaya kepada pendekatan dinamik kepada pendidikan. Kajian kami menggabungkan teori, amalan dan hubungan dunia nyata dengan lancar, memastikan anda bukan sahaja memperoleh pengetahuan tetapi juga membangunkan kemahiran praktikal dan pemahaman yang mendalam tentang kehidupan kerja industri anda. Apabila anda tamat pengajian, anda akan dilengkapi bukan sahaja dengan ijazah, tetapi dengan kemahiran, pandangan dan kenalan berharga yang akan mendorong anda ke arah kerjaya yang berjaya.

Semasa pengajian anda, anda akan berpeluang menyiapkan projek untuk syarikat sebenar, membolehkan anda melaksanakan kemahiran anda seperti yang anda lakukan dalam suasana profesional. Kajian praktikal dan berorientasikan praktikal ini, yang terkenal di universiti sains gunaan, memberi manfaat kepada anda dan industri yang anda akan sertai.

Kami berbangga mempunyai 4 unit penyelidikan yang bekerjasama rapat dengan pelajar antarabangsa kami dalam pelbagai projek dan tugasan yang menarik. Kerjasama ini membuka pintu kepada kemungkinan yang tidak berkesudahan dan memperkaya pengalaman pembelajaran anda.

Jadi, bersedialah untuk memulakan perjalanan yang menggembirakan di HAMK ! Kami berdedikasi untuk memperkasakan anda setiap langkah!

Sistem Kualiti HAMK

Sistem kualiti institusi pengajian tinggi Finland diaudit secara sistematik oleh Pusat Penilaian Pendidikan Finland. Berdasarkan penilaian pasukan audit HAMK merupakan institusi pengajian tinggi pertama di Finland yang menerima tahap “cemerlang” untuk pendidikan bidang penilaian.

Pastikan anda mengikuti kami di Snapchat serta Instagram, Facebook dan TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Universiti Sains Gunaan Häme

TikTok: hamk_uas

Lokasi

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Soalan