Keystone logo
Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

pengenalan

Pusat Reka Bentuk Greenside adalah kolej reka bentuk pakar yang terkenal di peringkat antarabangsa yang memfokuskan diri untuk memupuk pemikir kreatif dan inovatif. Falsafah kami didasarkan pada Berbeza dengan Reka Bentuk untuk melatih graduan untuk membawa idea segar dan pemikiran baru untuk merancang tugas.

GDC menawarkan pelbagai darjah, darjah kepujian dan sijil yang lebih tinggi dalam pelbagai disiplin reka bentuk, termasuk reka bentuk grafik, reka bentuk multimedia dan reka bentuk dalaman.

• Setiap program kami ditanda aras dengan standard tempatan dan antarabangsa untuk memastikan setiap pelajar mendapat tahap pendidikan reka bentuk berkualiti tinggi.

• Kurikulum kami dimodelkan pada senario tempat kerja untuk memberi pelajar pemahaman praktikal tentang bagaimana mereka dapat menggunakan kemahiran mereka di dunia nyata.

• Pelajar mempunyai akses kepada pensyarah, sumber dan perisian terkini untuk menolong mereka memenuhi syarat kursus dan mengasah kemahiran mereka.

APA YANG KAMI TAWARKAN:

• Kursus reka bentuk grafik untuk komunikator visual yang berminat untuk belajar pengetua reka bentuk yang baik dan membuat komposisi visual yang indah.

• Kursus reka bentuk multimedia untuk individu yang mahir berteknologi bersedia untuk mengikat idea reka bentuk mereka dengan dunia digital.

• Kursus reka bentuk dalaman bagi mereka yang berfikir dalam tiga dimensi dan mewujudkan ruang yang memberi kesan positif kepada bagaimana kita menjalani kehidupan setiap hari.

Pusat Reka Bentuk Greenside komited untuk menyediakan pelajar dengan sumber terbaik untuk perjalanan reka bentuk mereka. Pilih kami hari ini untuk memulakan perniagaan anda dan lihat mengapa kami berbeza dengan Reka Bentuk.

Lokasi

  • Randburg

    Greenway,118, 2193, Randburg

    Soalan