Keystone logo
Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

pengenalan

ESIEA, Sekolah Siswazah Kejuruteraan, menyediakan latihan kejuruteraan peringkat tinggi dan mengembangkan kemampuan peribadi pelajar kami, memberikan mereka kemahiran hidup yang membuat semua perbezaan.

ESIEA telah membina reputasinya dalam memindahkan pengetahuan, pengetahuan, dan kemahiran hidup kepada lulusan masa depannya, yang membolehkan mereka memasuki kedudukan pertama dengan cepat dan mengembangkan karier mereka dalam dunia yang terus berubah.

Cita-cita kami adalah untuk melatih para jurutera sebagai pereka, pemaju, penyatuan sistem dan aplikasi dengan menggabungkan kerja kursus dalam IT, elektronik, dan sistem automatik.

Melalui kursus yang diajar, kerja berpasukan dalam projek praktikal, dan aktiviti kemanusiaan, budaya, atau sukan, pelajar kami mencari cara untuk merangsang kreativiti mereka dan mengembangkan selera mereka untuk inovasi, keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri, dan rasa komunikasi mereka. Pelbagai kemungkinan, kebebasan memilih, dan dekat dengan tenaga pengajar dan penyelidikan tetap membantu pelajar membina jalan mereka sendiri, menjadikan mereka jurutera ESIEA yang unik.

Lokasi

 • Laval

  Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38, 53000, Laval

  • Ivry-sur-Seine

   Avenue Maurice Thorez,74 bis, 94200, Ivry-sur-Seine

   • Île-de-France

    Rue Vesale,9, 75005, Île-de-France

    Soalan