Keystone logo
Graceland University Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Kewangan
Graceland University

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Kewangan

Lamoni, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19,950 *

diadun, Di kampus

* tuisyen 2024-25

pengenalan

Sebagai seorang profesional kewangan, anda akan memainkan peranan penting dalam membimbing dan mempengaruhi keputusan perniagaan. Kepakaran anda dalam analisis kewangan, penilaian risiko dan perancangan strategik adalah kunci untuk membantu membentuk keputusan penting yang menyumbang kepada kejayaan organisasi. Sebagai alternatif, dengan ijazah perniagaan dalam bidang kewangan, anda boleh meneruskan kerjaya sebagai perancang kewangan. Pemahaman anda tentang pasaran kewangan dan pelaburan akan membolehkan anda membantu pelanggan menavigasi keputusan kewangan dan mencapai matlamat kewangan mereka sendiri.

Jurusan kewangan Graceland dibina berdasarkan kerja kursus dalam bidang kewangan, ekonomi, matematik dan perakaunan yang akan memberikan anda kemahiran berfikir secara kuantitatif, kritis dan analitikal. Berdasarkan pengetahuan asas ini, anda akan dilengkapi dengan kandungan kewangan yang berfokuskan kerjaya, bidang khusus yang menampilkan pembelajaran berasaskan pengalaman dan simulasi berasaskan kod etika profesional.

Mengapa Pilih Ijazah dalam Kewangan di Graceland?

Jurusan kewangan Graceland direka bentuk untuk melengkapkan jurusan berkaitan perniagaan yang lain, membolehkan jurusan dua atau tiga kali ganda yang lancar yang memberikan tahap pengkhususan dan persediaan yang lebih tinggi untuk pekerjaan paling popular dalam dunia perniagaan moden. Kurikulum program utama kewangan dibina berdasarkan prinsip pengasas untuk menyediakan pelajar untuk sedar dari segi sosial dan bersedia untuk melancarkan kerjaya yang akan menjadikan dunia tempat yang lebih baik.

Kami akan memberi anda peluang untuk mengasah kemahiran anda dengan menyertai Kelab Pelaburan Universiti Graceland. Persekitaran kolaboratif di Graceland menawarkan pelajar hubungan kerja yang rapat dengan rakan sebaya dan profesor mereka, dipertingkatkan oleh pangkalan alumni yang sangat terlibat yang menawarkan akses kepada dan keupayaan untuk membina rangkaian profesional yang kukuh.

Kemasukan

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan