Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

pengenalan

Graceland University ialah komuniti yang berdedikasi untuk pendidikan tinggi yang luar biasa

Kami berpijak dalam seni liberal dan berdedikasi untuk menyediakan keperluan akademik progresif pelajar abad ke-21.

Ditubuhkan pada tahun 1895 dan ditaja oleh Komuniti Christ, Graceland University bukan sekadar sebuah sekolah. Ia adalah komuniti individu yang bersemangat, prihatin dan berdedikasi yang mengutamakan hubungan mereka dengan pelajar. Rangkaian alumni Graceland yang aktif menjangkau jauh melebihi masa pelajar di kampus.

Lokasi

Kampus Lamoni: kampus kediaman utama terletak di Lamoni, Iowa kira-kira sejam di selatan Des Moines. Ia adalah kampus yang indah dan mesra yang menjangkau 170 ekar di bukit-bukau di selatan Iowa. Kompleks sukan kami mempunyai padang bola sepak padang rumput buatan, trek luaran berkualiti Sukan Olimpik dan kompleks bola sepak terbaik dalam persidangan. Pusat Seni Visual Helene adalah iri hati sekolah lain, dan Dewan Sains dan Teknologi Resch menawarkan kemudahan yang hebat dan peralatan standard industri. Hab seni persembahan serantau kami, Pusat Shaw mempunyai auditorium 500 tempat duduk, dewan resital 100 tempat duduk, teater kotak hitam yang boleh disesuaikan sepenuhnya, lobi dan atrium baharu yang cantik, dan amfiteater luar yang menakjubkan. Empat puluh lapan pangsapuri pelajar dibuka pada musim luruh tahun 2011 di pinggir kampus dan Kesatuan Pelajar Newcom yang baru diubah suai serta diperluas menampilkan bilik permainan khusus, makmal komputer dan ruang pertemuan pelajar yang luas.

Kampus Kemerdekaan: Kampus Kemerdekaan kami terletak di Independence, Missouri, dan merupakan rumah kepada Sekolah Kejururawatan dan Seminari Komuniti Christ Graceland. Program dalam talian Graceland dikendalikan pada IC, yang dibuka pada tahun 1969. Kemudahan mesra pelajar, seluas 55,000 kaki persegi dilengkapi dengan alat dan sumber pembelajaran yang canggih termasuk rangkaian wayarles yang komprehensif, makmal kemahiran kejururawatan yang dilengkapi dengan kamera untuk merakam dan demonstrasi main balik, dan perpustakaan kejururawatan yang memenangi anugerah. IC juga menawarkan program pendidikan guru dan perniagaan.

Program Dalam Talian: Graceland telah menjadi perintis dalam pembelajaran jarak jauh dengan pengalaman berdekad-dekad menyediakan pendidikan yang luar biasa dalam keselesaan rumah pelajar. Pada tahun 2000, Graceland beralih kepada kaedah penghantaran dalam talian semata-mata untuk beberapa program: Sarjana Sains dalam Kejururawatan, RN ke BSN, RN ke 'jambatan' MSN, Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan dan Doktor Amalan Kejururawatan .

Professor lecturing at the front of a class

Visi, Misi, Nilai

Graceland University mendidik pelajar untuk pengajian lanjutan, kerjaya yang produktif, dan kehidupan yang kaya. Badan pelajarnya adalah kumpulan yang disasarkan, namun kumpulan yang pelbagai yang merangkumi orang yang berbeza umur, latar belakang dan asal negara yang berkongsi komitmen untuk pembelajaran. Kurikulumnya, berakar umbi dalam tradisi seni liberal dan dipertingkatkan dengan pengalaman praktikal berorientasikan kerjaya, mengesahkan gaya pembelajaran yang berbeza dan menyediakan pelajar untuk menjadi profesional yang cekap. Fakulti yang berkelayakan tinggi cemerlang dalam pengajaran dan terlibat dalam aktiviti ilmiah, kreatif dan profesional. Bersama-sama dengan pentadbiran dan kakitangan, mereka amat mengambil berat tentang pelajar.

Graceland menawarkan persekitaran pembelajaran untuk kediaman serta pelajar bukan kediaman yang memupuk pertumbuhan peribadi. Program akademiknya yang mencabar menekankan kegembiraan pembelajaran sepanjang hayat, ketegasan disiplin intelektual, dan hubungan kedua-duanya dengan kehidupan profesional dan peribadi yang memuaskan. Saiznya memupuk keprihatinan yang tulen terhadap individu sambil memberikan persekutuan dan rasa kekitaan. Bagi pelajar kediaman, program kokurikulum yang kaya dengan kumpulan minat, olahraga, kerajaan pelajar, kehidupan kediaman, dan aktiviti masa lapang memberi peluang untuk mengembangkan kemahiran interpersonal, perhubungan, kreativiti dan kepimpinan.

Berdasarkan nilai-nilai Kristian mengenai martabat manusia, saling menghormati, dan tanggungjawab sosial, Graceland menyambut orang-orang dari semua agama. Ia secara aktif mendukung nasihat denominasi penaja, Komuniti Kristus, untuk "mencari pembelajaran walaupun dengan belajar, dan juga dengan iman" dan sesungguhnya menawarkan ungkapan nyata dari komitmen gereja terhadap pencarian pengetahuan yang terbuka dan bebas melalui pendidikan tinggi.

Graceland mempromosikan peluang, keadilan, dan kedamaian dunia melalui tindakan praktikal dan berwawasan.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Visi

Graceland University akan menjadi pemimpin pendidikan yang diiktiraf, memberi inspirasi dan memperkasakan orang untuk perkhidmatan dan kepimpinan transformasi.

Misi

Graceland mewujudkan komuniti pembelajaran di mana pelajar mengembangkan potensi mereka untuk kehidupan yang bermakna dan produktif.

Nilai

Graceland menghargai pembelajaran, keutuhan dan komuniti. Graceland mendorong pengembangan nilai-nilai ini untuk pengayaan kehidupan dan kesejahteraan dunia.

Pembelajaran

Kami mempercayai proses seumur hidup untuk mengejar kebenaran secara terbuka dan bebas.

Keutuhan

Kami percaya bahawa pembangunan dimensi intelek, fizikal, sosial dan rohani semua orang adalah perlu untuk kehidupan yang sihat dan memuaskan.

Komuniti

Kami menghargai dan mengalu-alukan kepelbagaian dan, sebagai institusi yang ditaja oleh Komuniti Kristus, percaya pada nilai yang melekat pada semua orang yang dinyatakan melalui hubungan yang dibina di atas dasar cinta dan penerimaan tanpa syarat.

Perangkaan

 • Pelajar antarabangsa:

  12%

 • 0
 • Nisbah pelajar kepada fakulti:

  13 kepada 1

Ciri-ciri Kampus

 • Saiz kampus:

  170

 • Seni bina yang menonjol:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Bilangan bangunan:

  24

 • Penginapan:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Kemasukan

Graceland University ialah sekolah seni liberal swasta di tengah-tengah Amerika. Ia berada di tengah-tengah mana-mana. Kedudukan Graceland dalam kedua-dua bidang akademik dan geografi menawarkan peluang unik kepada pelajar antarabangsa untuk melanjutkan pelajaran dalam persekitaran universiti sambil menikmati yang terbaik di kawasan tengah Amerika.

Memohon ke universiti di luar negara boleh menjadi menakutkan. Berpindah ke negara lain, sama ada untuk satu semester atau empat tahun, bukanlah mudah. Di Graceland, kami mempunyai kaunselor kemasukan antarabangsa yang berdedikasi dan kakitangan sokongan yang berpengalaman untuk membantu anda semasa setiap langkah proses. Soalan anda mungkin dijawab melalui e-mel, teks, telefon, Zoom, Facebook atau media sosial lain yang tersedia untuk anda. Jabatan kemasukan Graceland ingin memastikan anda menerima maklumat anda dan soalan anda dijawab dengan cepat.

Biasiswa dan Pembiayaan

Untuk memudahkan proses bantuan kewangan, Graceland menganugerahkan satu biasiswa institusi utama yang mempertimbangkan keperluan kewangan anda, pencapaian akademik, kejayaan sukan, dan penglibatan anda dalam aktiviti kokurikulum seperti seni, muzik, teater, komunikasi, perubahan sosial, dan kelestarian. Biasiswa Graceland anda akan disesuaikan dengan kekuatan dan minat anda.

Lokasi

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Soalan