Keystone logo
Global Banking School BA (Hons) Perniagaan Global (Pengurusan Perniagaan) dengan Tahun Asas
Global Banking School

BA (Hons) Perniagaan Global (Pengurusan Perniagaan) dengan Tahun Asas

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9,250 / per year

Di kampus

pengenalan

Ijazah pengurusan perniagaan kami disampaikan di tengah-tengah hab kewangan utama, memberikan anda platform yang hebat untuk kerjaya yang berjaya dalam kepimpinan. Tahun pertama ialah program Tahun Asas yang akan memperkenalkan anda kepada topik asas yang memberi kesan kepada landskap perniagaan moden hari ini.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ijazah pengurusan perniagaan kami disampaikan di tengah-tengah hab kewangan utama, memberikan anda platform yang hebat untuk kerjaya yang berjaya dalam kepimpinan. Tahun pertama ialah program Tahun Asas yang akan memperkenalkan anda kepada topik asas yang memberi kesan kepada landskap perniagaan moden hari ini.

Selebihnya kursus akan memberi tumpuan kepada perniagaan global teras dan topik pengurusan termasuk pemasaran, tingkah laku organisasi, undang-undang perniagaan antarabangsa dan strategi. Semasa tahun akhir anda, anda boleh memilih untuk menjalankan disertasi, projek perundingan, atau latihan magang.

Berkomitmen untuk belajar di peringkat ijazah akan memberi anda kemahiran yang boleh dipindahkan yang boleh digunakan dalam mana-mana konteks kerjaya. Kepimpinan, operasi perniagaan, strategi dan keusahawanan semuanya penting untuk memastikan ekonomi global kita terus berkembang.

Semasa anda membangunkan dan merancang matlamat kerjaya anda, kami membantu anda menyelaraskan kepakaran industri anda, memberikan anda pengetahuan kritikal yang penting untuk kemajuan kerjaya profesional anda.

  • Bagaimanakah kewangan dan ekonomi mempengaruhi keputusan pengurusan?
  • Apakah peranan pemasaran dan komunikasi dalam pertumbuhan perniagaan?
  • Fungsi perniagaan teras manakah yang penting untuk pengurusan yang berkesan?

Mempelajari program kami akan membangunkan kemahiran teras dan pakar yang mendapat permintaan tinggi oleh majikan UK dan global, memberikan anda kelebihan daya saing semasa anda memajukan kerjaya anda dalam kepimpinan.

Penilaian

Kursus GBS ini akan memberi anda peluang untuk menguji pengetahuan dan pemahaman anda secara tidak formal melalui penilaian 'formatif'. Penilaian formatif akan diselesaikan sebelum penilaian 'sumatif' formal anda, yang akan menentukan markah akhir anda.

Setiap modul biasanya mengandungi sekurang-kurangnya satu penilaian formatif yang mana anda akan menerima maklum balas daripada pasukan kursus anda. Penilaian formatif adalah semata-mata untuk tujuan pembangunan dan tidak dikira dalam markah modul akhir anda. Mereka direka untuk membantu anda memperoleh lebih banyak pengetahuan dan keyakinan dalam bahan modul dan pendekatan kepada penilaian formal. Pelajar yang tidak terlibat dengan penilaian tidak formal sering bergelut dengan kemajuan Tahun Asas, serta dengan tahap akademik di atas.

Penilaian sumatif formal biasanya berlaku menjelang akhir setiap modul. Kaedah penilaian mungkin termasuk peperiksaan bertulis dan pelbagai kerja kursus, termasuk laporan, portfolio, esei dan pembentangan. Markah yang diberikan untuk penilaian sumatif dikira dalam markah modul akhir anda. Kaedah penilaian di GBS disemak setiap tahun dan boleh dikemas kini dengan berunding dengan pelajar, contohnya sebagai tindak balas kepada maklum balas pelajar atau Pemeriksa Luar. Pemeriksa Luar ialah pakar akademik bebas daripada penyedia pendidikan tinggi yang lain, dan mereka dilantik oleh Universiti Suffolk untuk memberikan jaminan luaran mengenai standard akademik kursus anda.

  • Pengambilan: Jun, September, Februari
  • Tempoh: 4 tahun
  • Institusi Penganugerahan: Universiti Suffolk
  • Ijazah Dianugerahkan: BA (Kepujian) Perniagaan Global (Pengurusan Perniagaan) dengan Tahun Asas
  • Penghantaran: Hari bekerja, malam dan/atau hujung minggu
  • Lokasi: London, Birmingham, Manchester, Leeds
  • Yuran: £9,250 setahun

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Mengenai Sekolah

Soalan