Keystone logo
Global Banking School BA (Hons) Perniagaan dan Keusahawanan Global dengan Tahun Asas
Global Banking School

BA (Hons) Perniagaan dan Keusahawanan Global dengan Tahun Asas

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Jul 2024

GBP 9,250 / per year

Di kampus

pengenalan

Kursus BA Global Business and Entrepreneurship with Foundation Year kami direka untuk menyemai anda dengan elemen penting untuk memaksimumkan potensi keusahawanan anda.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Jika anda sedang mencari platform untuk membangunkan pemahaman teknikal anda tentang perniagaan, dengan struktur vokasional yang sentiasa menambah baik dan membangunkan minda keusahawanan anda — kursus ini direka untuk anda.

Kursus BA Global Business and Entrepreneurship with Foundation Year kami menyediakan laluan berbeza ke arah mencapai aspirasi akademik dan profesional anda — terutamanya jika anda memerlukan kursus yang boleh disusun mengikut komitmen kerja dan keluarga anda.

Tahun Asas kursus ini membantu anda membina kemahiran yang diperlukan dan pemahaman asas yang diperlukan untuk berjaya dalam tempoh tiga tahun berikutnya. Tahun-tahun berikutnya secara beransur-ansur meningkatkan intensiti pembelajaran anda — membina pemahaman anda tentang keusahawanan dan pengurusan usaha niaga baharu sambil turut menyediakan laluan pembelajaran unik untuk diterokai semasa tahun akhir.

Perniagaan dan Keusahawanan Global BA (Hons) kami dengan Tahun Asas menyediakan anda untuk merealisasikan potensi idea perniagaan anda sendiri — daripada kesedaran untuk melihat peluang lumayan kepada kemahiran yang diperlukan untuk menjadikannya realiti. Kursus ini mempunyai struktur yang menarik yang juga membawa anda melalui organisasi dinamik dan cara mereka menjana peluang pekerjaan, pertumbuhan ekonomi dan transformasi sosial.

Anda akan sentiasa menguji pembelajaran dan idea anda, mempraktikkan keusahawanan dalam senario dunia sebenar di dalam bilik darjah — membina kemahiran perancangan perniagaan yang penting untuk kejayaan keusahawanan. Kursus ini juga meneroka teori dan amalan keusahawanan dalam konteks yang berbeza memperoleh pemahaman yang jelas tentang bagaimana strategi, taktik dan inovasi dinilai dalam model perniagaan yang berbeza.

Pakar industri kami akan memberikan pemahaman yang jelas tentang cara melancarkan dan mengembangkan perniagaan serta tempat untuk mencari kemungkinan kesulitan sepanjang perjalanan. Anda juga akan mendapat manfaat daripada sokongan akademik, kerjaya, kewangan dan kesejahteraan bersemuka yang diperibadikan daripada pasukan kebajikan kami.

Spesifikasi Kursus

  • Pengambilan: September, Januari, Jun
  • Tempoh: 4 tahun
  • Institusi Penganugerahan: Universiti Oxford Brookes
  • Kelayakan Dianugerahkan: BA (Hons) Global Business and Entrepreneurship with Foundation Year
  • Penghantaran: Hari bekerja, malam dan/atau hujung minggu
  • Lokasi: London, Birmingham, Manchester, Leeds

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Mengenai Sekolah

Soalan