Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

pengenalan

GBS ialah penyedia pendidikan tinggi yang menawarkan pelbagai kursus berkaitan sektor merentasi lapan kampus di London, Manchester, Birmingham, Leeds dan seterusnya.

Bekerjasama dengan beberapa penyedia pendidikan tinggi terkemuka di UK, kami menyampaikan program vokasional, prasiswazah dan pascasiswazah dalam kewangan, perakaunan, perniagaan, pelancongan, penjagaan kesihatan – dan banyak lagi.

Kami berhasrat untuk membantu pelajar kami berkembang maju dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini, menawarkan pautan yang sangat baik kepada majikan dan tumpuan pada bimbingan akademik dan kerjaya satu sama lain sebagai tambahan kepada kursus kepakaran kami.

Kami mengambil pendekatan inklusif untuk merekrut pelajar, dengan matlamat untuk meluaskan akses kepada pendidikan tinggi dalam kalangan kumpulan yang kini kurang diwakili dalam sektor ini.

Kami adalah institut yang diluluskan di Pejabat untuk Daftar Pelajar dan telah disemak dan diluluskan oleh Agensi Jaminan Kualiti.

Ciri-ciri Kampus

Dalam dan sekitar kampus GBS Greenford

Kampus Greenford kami adalah kemudahan yang menakjubkan di London Barat, berhampiran dengan Stadium Wembley yang ikonik di London. Dengan rangkaian pengangkutan yang mudah untuk menerokai Kota London, anda boleh menemui kedamaian di kawasan kehijauan yang indah seluas ekar sambil menikmati suasana kesibukan di salah satu bandar paling menarik di UK. Kampus Greenford ialah Ibu Pejabat global kami, membawa banyak peluang baharu kepada komuniti dan ekonomi tempatan.

Greenford berada di London Borough of Ealing dan mempunyai semua daya tarikan yang anda harapkan dari pusat bandar kecil dengan etos komuniti yang kukuh. Banyak yang perlu dilakukan apabila pelajar tidak belajar dengan pilihan taman tempatan, kemudahan sukan dan pusat bandar yang sibuk dengan pilihan bar dan restoran yang baik.

Dengan tanda tempat ikonik seperti Stadium Wembley berdekatan, kampus Greenford adalah lokasi yang sesuai untuk mereka yang ingin belajar dalam komuniti kecil, dengan Bandar besar di depan pintu.

Ciri & Kemudahan

Dengan 1,000 pelajar yang belajar di kampus Greenford kami, anda akan menyertai komuniti inklusif yang terdiri daripada orang yang bercita-cita tinggi dan berfikiran sama yang berdedikasi untuk meningkatkan prospek kerjaya masa depan mereka. Anda boleh mengharapkan kemudahan terkini untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran anda, seimbang dengan ruang rekreasi untuk menikmati komuniti dan mengembangkan rangkaian anda.

    Lokasi

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Soalan