Keystone logo
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

pengenalan

Apa yang kami tawarkan:

Kedudukan dalam 10 Program Perniagaan Terbaik di Amerika, 2019; Kolej Dalam Talian Terbaik, 2020; Kolej dalam talian Terbaik untuk Nilai, 2018; Sekolah Nilai Terbaik Georgia, 2019; 50 Program MBA Teratas, 2018; Program Ijazah Pemasaran Terbaik, 2020; Sarjana Muda Terbaik dalam bidang HR, 2018

Pasukan fakulti yang secara konsisten diiktiraf oleh pelajar dan rakan sebaya sebagai fakulti pengajaran teratas di kampus - menarik, menawarkan nasihat substantif, dan tersedia untuk membantu pelajar mereka.

Teknologi inovatif terkini disatukan ke dalam kurikulum dan bilik darjah kami. Alat pembelajaran disediakan dengan penekanan pada penggunaan teknologi untuk menyelesaikan pelbagai masalah perniagaan yang dihadapi syarikat sekarang.

Kenyataan Misi

Misi Kolej Perniagaan dan Pengkomputeran adalah untuk menyediakan pelbagai program pendidikan peringkat sarjana dan siswazah yang berpenduduk dalam populasi pelajar yang menghasilkan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membantu mereka cemerlang dalam kerjaya perniagaan mereka, melanjutkan pengajian akademik, dan memenuhi potensi peribadi mereka . Kami berusaha untuk meningkatkan pengalaman akademik pelajar melalui aktiviti pengajaran fakulti yang relevan, khidmat masyarakat, usaha ilmiah yang diterapkan yang relevan dengan wilayah Georgia barat daya, dan aktiviti profesional. Komitmen ini termasuk mematuhi standard berikut:

  • Kejujuran dan integriti dalam interaksi dan komitmen
  • Menghormati hak, perbezaan, dan martabat orang lain
  • Tanggungjawab terhadap tingkah laku peribadi

Lokasi

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Soalan