Keystone logo
George Mason University Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan - Operasi dan Kepekatan Pengurusan Rantaian Bekalan
George Mason University

Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan - Operasi dan Kepekatan Pengurusan Rantaian Bekalan

Fairfax, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

01 Jun 2024*

Aug 2024

USD 4,897 / per semester **

Di kampus

* untuk pelajar antarabangsa | Pelajar domestik ialah 1 Februari

** tuisyen dalam negeri sepenuh masa (12-15 kredit); USD 16,980 - tuisyen luar negeri sepenuh masa (12-15 kredit); USD 1,803 - yuran pelajar wajib

pengenalan

Uruskan aktiviti yang terlibat dalam mengubah sumber organisasi kepada nilai pelanggan.

Operasi dan penumpuan pengurusan rantaian bekalan Mason ditumpukan kepada pengurusan sumber dan proses yang digunakan oleh organisasi untuk menghasilkan barangan atau perkhidmatan.

Kenapa Pilih Mason?

Membangunkan pemodelan, analisis perniagaan dan kemahiran teknologi yang anda perlukan untuk menangani pelbagai masalah perniagaan. Operasi dan penumpuan pengurusan rantaian bekalan direka untuk memenuhi permintaan pasaran untuk graduan yang memahami dan boleh menggunakan pelbagai metodologi, teknik dan alatan dalam bidang pengurusan rantaian bekalan, kontrak kerajaan, pengurusan projek, pengurusan kualiti, operasi yang bertanggungjawab secara sosial. , reka bentuk produk dan perkhidmatan, analisis proses dan reka bentuk, perancangan dan perundingan.

Melalui operasi dan penumpuan pengurusan rantaian bekalan, anda akan belajar cara melaksanakan perancangan strategik dan taktikal untuk mengurus aktiviti yang terlibat dengan cekap dan berkesan dalam mengubah sumber organisasi kepada nilai pelanggan. Anda akan memperoleh pemodelan, analisis perniagaan dan kemahiran teknologi untuk menangani pelbagai masalah perniagaan. Anda akan belajar untuk mereka bentuk dan menambah baik model dan proses perniagaan; menganalisis operasi rantaian bekalan; membuat keputusan peruntukan sumber yang optimum; menguruskan projek; dan banyak lagi.

Hasil Program

Peluang kerjaya

Kurikulum

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan